Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Νίκη…με άρωμα ανόδου!

Νίκη…με άρωμα ανόδου!

ΓΑΛΑΤΣΙ – Κηφισιά 2010 3-1

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το Γαλάτσι, που επικράτησε της Κηφισιάς 2010, με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Φωτό αρχείου

Με την σημερινή του νίκη το Γαλάτσι ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, με την προϋπόθεση ότι θα συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η Κηφισιά 2010 αιφνιδίασε το Γαλάτσι και μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει, με δυνατό σουτ στην γωνία του τέρματος (0-1).

Το Γαλάτσι δεν πτοήθηκε από το εις βάρος του σκορ, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και διατήρησε καθολική υπεροχή έως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής της ομάδος Θοδωρής Κουτσουδάκης έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα να εμφανιστεί μεταμορφωμένη στην επανάληψη.

Στο 48ο λεπτό ο Δημήτρης Κυριλλίδης ελίχθηκε θαυμάσια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε θαυμάσια στον ξεμαρκάριστο Άρη Νταβαρίνο, που με άψογο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στο 58ο λεπτό σε μία υποδειγματική επιθετική προσπάθεια, συνδυάστηκαν άψογα ο Νταβαρίνος με τον Χρήστο Ραπάί, με τον δεύτερο να σερβίρει με ακρίβεια στον Κυριλλίδη, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Γαλατσίου (2-1).

Στο 64ο λεπτό ο Σπύρος Θεοδωρακάτος, παίρνοντας την μπάλα λίγο κάτω από την σέντρα, με αλλεπάλληλες τρίπλες και προσποιήσεις ξεπέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα και πλάσαρε έξοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να γράψει το 3-1, μέσα σε αποθέωση.

Το Γαλάτσι δεν εφησύχασε μετά το 3-1, συνέχιζε να παίζει την αντίπαλό του στο μισό γήπεδο, να δημιουργεί και να χάνει απίστευτες ευκαιρίες, χωρίς να πετύχει όμως άλλο τέρμα, ενώ ο τερματοφύλακας Γιάννης Φραγκουλόπουλος παρέμενε θεατής του αγώνα !!!

Ο προπονητής του Γαλατσίου Θοδωρής Κουτσουδάκης παρέταξε την ομάδα με την ακόλουθη σύνθεση :

Φραγκουλόπουλος, Δραμιτινός, Ραπάϊ Χρήστος, Βαμβακερής, Ευαγγέλου, Μπίλο, Νταβαρίνος, Ραπάϊ Αλέξανδρος (62′ Ευσταθίου), Παπαδόπουλος (46′ Λεπτάκης), Θεοδωρακάτος (89′ Αζακάς), Παπαϊωαννίδης (46′ Κυριλλίδης).

Για την 18η αγωνιστική το Γαλάτσι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ισχυρή ομάδα του Παραδείσου, με μοναδικό στόχο την νίκη.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ Facebook

Σχετικά άρθρα

Πάνω