Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: ΝΙΚΗ στο ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ οι ΝΕΑΝΙΔΕΣ της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΝΙΚΗ στο ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ οι ΝΕΑΝΙΔΕΣ της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

aes_paoΣε ένα παιχνίδι πραγματικό τελικό, οι Νεάνιδες της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κέρδισαν απόψε στο Γαλάτσι  την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ με 63-61, και πήραν κεφάλι στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΚΑ με 2-1 νίκες. Το πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι και των δύο ομάδων, που αποζημιώθηκαν από το θέαμα των κυριών του παρκέ,  με το καλύτερο τρόπο.

Από την ομάδα του Γαλατσίου, κορυφαία η Στέλλα Φουράκη με 34 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνση από το νέο αίμα της ομάδας τις αδερφές Αγγελική και Σταυριανή Βιντζιλαίου, με τη δεύτερη να δίνει 3 εκπληκτικές assists στο πρώτο ημίχρονο και να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι στο τελευταίο λεπτό. Θετική και η παρουσία των άλλων κοριτσιών του Ακη Χρυσικάκη.

Απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ο οποίος πέτυχε 7 τρίποντα, κορυφαία η Χριστινάκη, ενώ πολύ καλές και οι Λαψανά, Πριόνα, Ακριβού.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. 63-61

Διαιτητές: Ραχιώτης, Τσουράπας

Δεκάλεπτα: 18-16, 38-35, 51-48, 63-61

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Χρυσικάκης):Κόκιου, Βιντζιλαίου Α. 4, Φουράκη Β.4, Δαμουλάκη, Βιντζιλαίου Σ 4, Ζυγογιάννη 11(1), Παπαδάκη 2, Κατσανεβάκη, Γεωργιάδη 4, Μαντζώρου, Τσαμουρά, Φουράκη Σ. 34.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.(Παναγόπουλος): Χριστινάκη 20, Λαψανά 11(3), Πριόνα 13(3), Κολοσιώνη 1, Τολιοπούλου,Μαρτζακλή, Λεντζάκη 7, Αραβίδη, Κακούρη, Κατσιμάρδου, Ακριβού 9(1).

Η σειρά των τελικών συνεχίζεται τη Πέμπτη 14/3/13 στις 20:00 στο κλειστό της Λεωφόρου.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω