Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > BASKETBALL: Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στην Α’ΕΣΚΑ

BASKETBALL: Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στην Α’ΕΣΚΑ

Όταν το Σεπτέμβρη του 2011, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Γαλατσίου, επέστρεφε στην Α’ΕΣΚΑ, μετά από ένα χρόνο στην Β’ κατηγορία, κανένας δεν περίμενε τη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Μπάσκετ.

Στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ περιόδου 2011-2012, μεταξύ των 14 ομάδων περιλαμβάνονται και δυο από τις πιό ιστορικές ομάδες μπάσκετ της Ελλάδας, ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ και ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ με μεγάλες παρουσίες σε εθνικά αλλά και ευρωπαικά πρωταθλήματα.

Με μιά πολύ αποφαστιστική, αλλά και κρίσιμη κίνηση, η διοίκηση του συλλόγου, μετά τις πρώτες 6 αγωνιστικές, αναθέτει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Μάκη Κουμαρά, διακόπτωντας τη συνεργασία της με τον Ρόμπερτ Σγούρο, τον πετυχημένο προπονητή που μαζί του η ομάδα είχε ανέβει από την Β’ ΕΣΚΑ.

Και το  τελικό αποτέλεσμα:  19 Νίκες – 7 ήττες στη κανονική περίοδο, ισόβαθμοι στη κορυφή με τον ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ!

Η ομάδα συνεχίζει σε αγώνες PLAY OFFS για την άνοδο στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, μαζί με άλλες τρείς ομάδες που κατέλαβαν την 2η-5η θέση της βαθμολογίας. Αποτέλεσμα, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ φθάνει στα τελικά και αντιμετωπίζει την ιστορική ομάδα του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ για μια θέση στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ! Τελικά χάνει στο τελευταίο παιχνίδι, με απόλογισμό στα PLAY OFFS: 3 νίκες – 3 ήττες!

Από μας, ένα μεγάλο BRAVO σε όλους τους συντελεστές αυτής της πορείας!!!

Δείτε όλα τα αποτελέσματα αγώνων, βαθμολογία, σκόρερς στο www.galatsibasket.gr

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Πάνω