Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Η χθεσινή, 5/6/2013, Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που έγινε στο Δημαρχείο, όπως είχε προαναγγελθεί, αποφάσισε οι ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέας διοίκησης του ομίλου, να γίνουν σε μία εβδομάδα με επείγουσα διαδικασία.

Παρόλο που κανονικά η θητεία της διοίκησης έληγε τον Ιούνιο του 2014, μετά τις παραιτήσεις  του Προέδρου κ. Κρίνου, του Γ.Γ. κ. Γραμματόπουλου, και προ 2μήνου περίπου του Αντιπροέδρου κ. Μ. Αθανασιάδη δεν υπήρχε άλλος δρόμος από τη διεξαγωγή Εκλογών. Είχαν προηγηθεί σε προγενέστερους μήνες οι παραιτήσεις των κ. Κωνσταντάρα  και κ. Κοντώση.

newLOGO_modern_smallΜετά από μια συνέλευση που κράτησε περίπου 4 ώρες, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αποφασίσθηκε οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του Ομίλου να πραγματοποιηθούν τη Τετάρτη 12 ΙΟΥΝΗ 2013, από τις 18:00 έως 21:00 στο Γραφείο του Συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο  του Άλσους Βεΐκου.

Οι υποψήφιοι για τη νέα διοίκηση πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην εφορευτική επιτροπή, τη Δευτέρα 10 Ιούνη 2013  στον ίδιο χώρο και ώρα.

Η Γενική Συνέλευση καλεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη, αλλά και όλους τους φίλους που επιθυμούν να βοηθήσουν το Σύλλογο, να προσέλθουν στο Γραφείο του Συλλόγου για να ενημερωθούν πλήρως.

Η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές της ερχόμενης Τετάρτης έχει να επιλύσει ένα μεγάλο αριθμό σοβαρών θεμάτων, όπως την οργάνωση της Ανδρικής ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, την οργάνωση των ομάδων υποδομής του Συλλόγου, όπως και κυρίως την οργάνωση των Ακαδημιών του. Κυρίαρχο βέβαια θέμα, η ανεύρεση οικονομικών πόρων, θέμα που κυριαρχεί σε όλους τους Συλλόγους της περιοχής μας τουλάχιστον.

Το Galatsisports εύχεται, για το καλό του Αθλητισμού αλλά και κυρίως της νεολαίας του Γαλατσίου, κάθε επιτυχία στην προσπάθεια ανασύνταξης του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Σχετικά άρθρα

Πάνω