Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ για ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ για ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Από τον Πρόεδρο  του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου κ. Εμμανουήλ Πρωτονοτάριο, λάβαμε τη παρακάτω ανακοίνωση υποψηφιότητάς του για Δήμαρχος Γαλατσίου.

protonoΑγαπητές Συμπολίτισσες
Αγαπητοί Συμπολίτες

Γνωριζόμαστε και ζούμε στο Γαλάτσι μας πολλά χρόνια.

Με τους μεγαλύτερους από μικρά παιδιά, με μια σχέση ζωής, το νήμα της οποίας δεν κόπηκε ποτέ.

Με τους νεώτερους από την καθημερινή κοινή μας δράση στους χώρους του πολιτισμού, της άθλησης, της γνώσης, της οικολογίας και της ποιότητας ζωής.

Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη της αλληλεγγύης σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, αλλά και για την πόλη μας, το Γαλάτσι.

Σε λίγους μήνες, θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή της πόλης μας, μια δημοτική αρχή που, με τη σειρά της, θα κληθεί να αντιμετωπίσει νέες ανάγκες και να δώσει λύσεις σε προβλήματα που συνεχίζουν να μας απασχολούν.

Μετά από δύο θητείες στα κοινά της πόλης μας, επικοινωνώ σήμερα μαζί σας, για να σας καταστήσω κοινωνούς της απόφασής μου να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου και να σας ζητήσω να μου κάνετε τη μεγάλη τιμή να συστρατευτείτε μαζί μου σε άλλη μια κοινή προσπάθεια για την πόλη μας και το Κοινό Καλό.

Η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου είναι μόνο η αρχή της επικοινωνίας μας μέχρι τις εκλογές.

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για τα στελέχη της παράταξης που ήδη βρίσκονται και θα βρεθούν μαζί μου στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το Γαλάτσι μας.

Επίσης, σύντομα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση μαζί σας το Πρόγραμμα του Συνδυασμού, προκειμένου να ενισχυθεί η αμφίδρομη επικοινωνία μας και όλοι μαζί να αποφασίσουμε για το μέλλον μας.

Με τιμή
Μανώλης Πρωτονοτάριος
Γαλάτσι, Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Σχετικά άρθρα

Πάνω