Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: 0 στα 7 ο Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ…

ΜΠΑΣΚΕΤ: 0 στα 7 ο Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ…

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 78-76

spo-aoa-galatsi8Σε super ντέρμπι μετατράπηκε ο αγώνας του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο Αγρίνιο απέναντι στη τοπική ομάδα του ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χωρίς αύριο και για τις δύο ομάδες, η εξέλιξη του σκορ πόντο-πόντο σε σχεδόν όλη τη διάρκεια του, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον αλλά και τους σφυγμούς στα ύψη. Τελικά και παρά τις συνεχείς προσπάθειες της ομάδας του Γαλατσίου το ροζ φύλλο κατέληξε στη γηπεδούχο ομάδα του ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Όπως μετέφεραν στο Galatsisports φίλοι reporters του Αγρινίου, το Γαλάτσι αστόχησε στη τελευταία επίθεση στα 7″, με το τρίποντο που προσπάθησε ο Κελαϊδής, ενώ προηγουμένως ο Λαμπρόπουλος του Αγρινίου είχε ευστοχήσει σε βολή κάνοντας το 78-76.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ και κορυφαίος ο Λαμπρόπουλος με 25 πόντους με 5 τρίποντα και ο Μπαρούχας με 17 πόντους. Από την ομάδα του Γαλατσίου κορυφαίοι οι Μπαλαμπάνης με 30 πόντους με 5 τρίποντα και ο Λίτσος με 16 πόντους, 4 εύστοχα τρίποντα.

Δεκάλεπτα: Α:18-17 Β:17-18 Γ:22-21 Δ:22-21

Α.Ο.ΑΓΡΙΝΙΟΥ(Διαμαντάκος): Πατίκας, Ναούμης, Λαμπρόπουλος 25(5), Τεπετίδης 9(1), Μπαρούχας 17(2), Τερσενίδης 2, Κόκκιος, Μήτσου 11(1), Τρυφωνόπουλος 3, Σαμουρέλης 10, Κουδούνας

Α.Ο.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Αλεξόπουλος): Φρατζέσκος 3, Κελαϊδής 8, Καρτσωνάκης, Μπαλαμπάνης 30(5), Στογιάνοβιτς 10(1), Ρεγκούζας, Καργατζής, Βαφιάς, Λίτσος 16(4), Λοΐζος 4, Κοκορόγιαννης.

(φωτό και πληροφορίες από agrinionews.gr)

Σε μεγάλες περιπέτειες πλέον η ομάδα του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που βλέπει τις πιθανότητες παραμονής στη Γ’ Εθνική να ελαχιστοποιούνται. Μόνο με δραστικές και άμεσες αλλαγές υπάρχει ακόμη ελπίδα παραμονής. Το θέμα είναι αν αυτό είναι επιθυμητό….!

Σχετικά άρθρα

Πάνω