Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΙΚΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΙΚΟΥ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ!

alsosLockedΕπιστολή-ανακοίνωση που θα διαβαστεί αύριο στη συνεδρίαση της 3 /12/2013 του Δ.Σ. του Δήμου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ προ ημερήσιας διάταξης, με στόχο την ενημέρωση αλλά και πίεση για την άμεση εξεύρεση λύσης στο μεγάλο θέμα της λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου του Άλσους Βέϊκου, έστειλαν από κοινού οι Αθλητικοί Σύλλογοι που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις.

Θυμίζουμε ότι εδώ και 20 περίπου μέρες δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις  όλων των συμβασιούχων που εργάζονταν στο Άλσος,  με αποτέλεσμα να μην εργάζονται και οι εγκαταστάσεις να λειτουργούν με ευθύνη των αθλητικών συλλόγων κατά προτροπή του προέδρου του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού.  Διαβάστε την Ανακοίνωση.

Προς: το Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Τσίρο

τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Γαλατσίου

& το Δ.Σ. του Δήμου Γαλατσίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γαλάτσι,2 Δεκεμβρίου 2013

Στην παρούσα ανακοίνωση, που υπογράφουμε όλα τα παρακάτω Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Γαλατσίου, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την έλλειψη φυλάκων, λόγω των απολύσεων τους, στο Άλσος Βέϊκου αλλά και στο Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου. Η απουσία αυτών των εργαζομένων, έχει δυσχεράνει σε μέγιστο βαθμό τη λειτουργία των Αθλητικών Συλλόγων αλλά και όλων των δημοτών Γαλατσίου, οι οποίοι χρησιμοποιούν το Άλσος Βέϊκου για αναψυχή και αθλητισμό.

 Στη δύσκολη αυτή θέση, που έχουν περιέλθει όλοι οι Αθλητικοί Σύλλογοι του Γαλατσίου,έχουμε βρεθεί ένα βήμα προ της διάλυσης μας, αφού δεν υπάρχει καμία μέριμνα από πλευράς του Δήμου Γαλατσίου, όσων αφορά τη φύλαξη, τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, την καθαριότητα, τη συντήρηση των Γηπέδων και των εγκαταστάσεων, τον φωτισμό των Γηπέδων και περιβαλλόντων χώρων και τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Θέματα που είναι καθαρά, ευθύνη της Δημοτικής Αρχής καθώς και του Προέδρου του Αθλητικού Κέντρου Γαλατσίου.

Προς ενημέρωση των περισσοτέρων, σας γνωστοποιούμε ότι την καθημερινή λειτουργία των Γηπέδων Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Τένις την πράττουν εθελοντικά οι Αθλητικοί Σύλλογοι προκειμένου να αθλούνται οι νέοι του Δήμου μας και όχι μόνο.

 Ζητάμε:

 1. την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο Άλσος Βέϊκου για την εύρυθμη λειτουργία του, που είναι χώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού για  τον Γαλατσιώτικο Λαό αλλά και των όμορων Δήμων.

 2. Την άμεση συντήρηση των γηπέδων Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ.

 3. Λέμε όχι στους Ιδιώτες.

 

Τα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Γαλατσίου

Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, Γ.Σ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, Α.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Σχετικά άρθρα

Πάνω