Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Έπιασε κορυφή η ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έπιασε κορυφή η ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 66-54!

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι γεμάτο πάθος και δύναμη οι κυρίες της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κέρδισαν το ντέρμπυ κορυφής με τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και έμειναν μόνες πρώτες στη κορυφή της βαθμολογίας της Α ‘ΕΣΚΑ.

aesg_aris4Τα κορίτσια του Άκη Χρυσικάκη το ήθελαν πολύ και το έδειξαν στο παρκέ. Με μια απίστευτη σε πάθος και αποτέλεσμα επιθετική άμυνα σε όλο το παιχνίδι, έκλεψαν πολλές μπάλες, ανάγκασαν τις αντιπάλους σε πολλά λάθη, και παλεύοντας σε όλες τις φάσεις για τα ριμπάουντς σε άμυνα και επίθεση, δεν άφησαν στιγμή τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ να πιστέψει ότι μπορούσε να πάρει το παιχνίδι.

Από την ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ όλες ήταν υπέροχες, αλλά αξίζουν ειδικής μνείας οι μικρότερες της παρέας, οι αδελφές Βιντζηλαίου που με τις καταπληκτικές άμυνές τους έσπρωξαν την ομάδα τους στη νίκη.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΕΡΟΥΠΟΛΗΣ 66-54

Δεκάλεπτα: 12-16, 12-8, 18-13, 24-17

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Χρυσικάκης): Κωστοπούλου 9, Φουράκη Β. 11, Πασπαλά , Βιντζιλαίου Α.13(1) , Ζυγογιάννη 2, Γλύμη 11, Βιντζηλαίου Σ. 6 , Φουράκη Στ 14.

ΑΡΗΣ ΠΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μίχα, Κοσμίδης): Σταυράτη, Καβαλάρη 4, Λιάγκα 22(1), Μιχοπούλου 7, Τζώλου, Ροϊδου 5, Χαραλάμπους , Γιακουμάτου 12(2), Τσουμάνη 4.

Στιγμιότυπα του αγώνα:

aesg_aris1  aesg_aris3aesg_aris2aesg_aris6aesg_aris5

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω