Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκοψε τη πίτα του!

Ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκοψε τη πίτα του!

Τη Κυριακή 9 Φεβ. 2014, στο κατάμεστο από αθλητές, γονείς και φίλους κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βέϊκου, ο Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκοψε τη πίτα του για το 2014!

aog_pita14

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Κυριάκος Τσίρος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ. Μανώλης Πρωτονοτάριος, Νίκος Μαγκανάρης και Τάσος Πασπάλας , ο κ. Δημήτρης Λεγάκης ως εκπρόσωπος της ΕΣΚΑ, δημοτικοί σύμβουλοι , δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Στη ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γρηγόρης Κρίνος αναφέρθηκε στην προτεραιότητα που πρέπει να έχει ο Αθλητισμός ως κοινωνικό αγαθό για την Πολιτεία και την Δημοτική Αρχή. Υπογράμμισε την ανάγκη νέου κλειστού γηπέδου αφού πλέον το υφιστάμενο δεν επαρκεί για τις ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας της πόλης μας και με το δεδομένο ότι σοβαρές αθλητικές εγκαταστάσεις τέτοιου τύπου έχουν να γίνουν για πάνω από 30 χρόνια στην συνοικία μας.  Το Γαλάτσι δε, σε κλειστά γήπεδα ανά αναλογία πληθυσμού είναι πλέον από τις τελευταίες συνοικίες όταν ήδη συνοικίες με ανάλογο πληθυσμό διατηρούν από 2-5 κλειστά γήπεδα. Ο πρόεδρος του ΑΟΓ υπογράμμισε επίσης και την σταθερή οικονομική υποστήριξη που χρειάζεται η ομάδα από την Δημοτική αρχή αφού πέραν των 7.000 Ευρώ που έδωσε πέρυσι η Δημοτική αρχή δεν υπάρχει κάποια ανάλογη συνέχεια κι όταν μόνο τα κόστη μετακινήσεων της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ξεπερνούν τα 10.000 Ευρώ το χρόνο.

Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον παλιό αθλητή του συλλόγου Κώστα Μεσσαλά μέλος της λαμπρής ομάδας των ΠΑΙΔΩΝ που κατέκτησε την 5η Θέση στην Αθήνα το 1996 που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 33 ετών χτυπημένος από τη επάρατη νόσο.

aog_pita14a

Από τον Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ τιμήθηκαν με πλακέττες ο κ. Γρηγόρης Καμπέρης για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο καθώς επίσης και οι βετεράνοι παίκτες του συλλόγου Κώστας Ζώμπος, Δημοτικός Σύμβουλος και  σημαντικό μέλος της Δημοτικής αρχής σήμερα, Τάσος Σάλλας  και Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Επίσης ο Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ τίμησε τους χορηγούς της ομάδας για τη τρέχουσα περίοδο.

Εμείς ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους με ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω