Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΒΟΛΕΪ > ΒΟΛΕΪ: Κλιμάκια Προεθνικών ομάδων Παμπαίδων-Παγκορασίδων

ΒΟΛΕΪ: Κλιμάκια Προεθνικών ομάδων Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Ξεκινάνε τα Κλιμάκια των Προεθνικών ομάδων Παμπαίδων-Παγκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ. Σκοπός είναι η επιλογή κοριτσιών που θα στελεχώσουν τα Κλιμάκια της ΕΣΠΑΑΑ και της ΕΣΠΕΔΑ. Θα γίνουν ανοιχτές προπονήσεις υπο την επίβλεψη των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών κ. Κ. Μολυβά και κ. Κ. Γκούντα.
vol_wΚάθε Σωματείο-Μέλος της ΕΣΠΑΑΑ και της ΕΣΠΕΔΑ, καλείται να στείλει στις προπονήσεις αυτές, κορίτσια-αθλήτριες της δύναμής του, που είναι γεννημένες ΜΕΤΑ την 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2000 και, κατά την κρίση των Προπονητών του Συλλόγου, έχουν την προοπτική συμμετοχής στα Κλιμάκια αυτά. Κάθε Σωματείο θα συμμετέχει ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ από τις προπονήσεις αυτές, ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία της έδρας του.

Για τις ομάδες της περιοχής μας ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ, οι προπονήσεις θα γίνουν στο  Κλειστό Γυμναστήριο Στρέφη (Δευτέρα 24/2/2014, 17.00′-19.00′)

Η στελέχωση του Κλιμακίου των αγοριών θα γίνει μέσα από διαδικασία απευθείας επιλογής από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές.
Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες των Ενώσεων ΕΣΠΑΑ (www.espaaa.gr) & ΕΣΠΕΔΑ (www.espeda.gr).

Πηγή: volleyball.gr

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω