Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν έφτασε στον τελικό ανόδου η ΕΝΩΣΗ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν έφτασε στον τελικό ανόδου η ΕΝΩΣΗ

Αποκλεισμός των ΓΥΝΑΙΚΩΝ της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με 1-3 νίκες από τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

Παρά τη αρκετά καλή εμφάνιση και τις ανατροπές στο σκορ κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και έχασε με 52-44 στον 2ο ημιτελικό των Play Offs. H διαφορά των 8 πόντων έγινε στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο, όπου η ομάδα με τα λιγότερα λάθη και περισσότερη ψυχραιμία πήρε τον αγώνα.

DSC_3101 copyΟι αθλήτριες της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πάλεψαν το παιχνίδι αλλά τελικά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν το break που είχε πετύχει ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στον 1ο ημιτελικό στο ΓΑΛΑΤΣΙ και με 1-3 νίκες πάει αυτός στον τελικό με αντίπαλο τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Η ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα παίξει τη ΠΕΜΠΤΗ 10/4/14 στις 21:30 στο ΓΑΛΑΤΣΙ μπαράζ με την ομάδα του ΖΩΓΡΑΦΟΥ για τη κατάταξη 3-4 θέσης.

Αξίζουν πολλά μπράβο στα κορίτσια του Γαλατσίου για τη φετεινή τους πορεία, και έχοντας υπόψη το νεαρό της ηλικάς τους περιμένουμε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Γεμάτο το γήπεδο του Χαλανδρίου από φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Για την ιστορία, το φύλλο αγώνα του 2ου ημιτελικού:

Δεκάλεπτα: 18-13, 26-23, 37-37, 52-44

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Σκαλτσής.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μανουσάκης, Βερροιόπουλος): Βασιλοπούλου, Φρέρη, Μπουκίτα 13, Σολωμού Δ. 20, Οικονόμου, Σατρατζέμη 7, Κεσσέ 7 (1), Σωτηρίου 2, Κότσιρα, Βελέντζα, Βλαχοπούλου, Κριθήμου 3.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Χρυσικάκης, Ανδριόπουλος): Βάβουλα, Κωστοπούλου 10, Φουράκη Β. 4, Χούμου, Ζυγογιάννη, Παγώνη 2, Βιντσιλαίου Α. 12, Δήμα, Γλυμή 4, Βιντσιλαίου Σ. 9, Φουράκη Σ. 4.

Σχετικά άρθρα

Πάνω