Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΡΥΘΜΙΚΗ: Πανελληνιονίκης Αθλήτρια της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΥΘΜΙΚΗ: Πανελληνιονίκης Αθλήτρια της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΚΟΛΗ!

Μία ακόμα μεγάλη διάκριση ήρθε από τις αθλήτριες ρυθμικής της ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. DSC_4638 caΗ αθλήτρια ΚΟΚΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ συνέχισε την παράδοση που έχει δημιουργήσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια και εκτελώντας θαυμάσια τα προγράμματα της κατά τις δυο πρώτες μέρες των αγώνων εξασφάλισε την πρόκριση στην προνομιούχο  οκτάδα  σε δύο τελικούς οργάνων στην κορυφαία κατηγορία Γυναικών του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.

Εξίσου εντυπωσιακή και η παρουσία της στον Τελικό της Κυριακής οπού δικαίωσε τις προσδοκίες με την κατάκτηση  του Χάλκινου μεταλλίου στις κορύνες,  και την 6η θέση στην κορδέλα.

Αξιοσημείωτο ότι με την διάκριση αυτή της δίνεται το προνόμιο της μοριοδότησης στις πανελλαδικές εξετάσεις επιβραβεύοντας έτσι την πολυετή της προσπάθεια.

Σε υψηλό επίπεδο και η εμφάνιση των αθλητριών της κατηγορίας Νεανίδων  με δύο ακόμα προκρίσεις στον τελικό οργάνου από την Αχλαδιώτου Νάσια και Θεοπίστου Ερατώ που έφτασαν μια ανάσα από το μετάλλιο κατακτώντας την 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Με την Ένωση Γαλατσίου, συμμετείχαν ακόμα με ικανοποιητικά  πλασαρίσματα οι Γκολφινοπούλου Ειρήνη και Μπαρκούκη Αντωνία.

Η διοργάνωση έγινε στο Ολυμπιακό χωριό, με ισχυρότατο συναγωνισμό από την συμμετοχή κοντά 200 αθλητριών από όλη την Ελλάδα καθώς ο αγώνας αποτελούσε και κριτήριο πρόκρισης στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες αλλά και την προπονητική ομάδα για τις επιτυχίες τους.

Περισσότερα για τη Ρυθμική Γυμναστική και τις επιτυχίες της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο www.galatsirhythmicgymnastics.com.

Σχετικά άρθρα

Πάνω