Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επιστροφή με πολλά προβλήματα.

Επιστροφή με πολλά προβλήματα.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!

alsos-beikoyΜετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η επάνοδος, στα κοινά του Γαλατσίου και ειδικά του Αθλητικού χώρου, έκρυβε πολλές αρνητικές ειδήσεις για να μη πούμε κάτι βαρύτερο.

Μια βόλτα μας στο Άλσος Βέικου απέδειξε την πλήρη εγκατάλειψη των Αθλητικών χώρων, αφού οι Δημοτικοί άρχοντες που αποχωρούν στις 31 Αυγούστου φρόντισαν μόνο τις διακοπές τους και όχι τι θα παραδώσουν στους νεοεκλεγέντες.

Με σπασμένα καλάθια που κρέμονται, και ταμπλώ που ισα-ισα  στηρίζονται στα ανοιχτά γήπεδα του μπάσκετ, το γήπεδο ποδοσφαίρου να κρίνεται ακατάλληλο από την ΕΠΣΑ, και το κλειστό του μπάσκετ να μην έχει άδεια λειτουργίας, οι Σύλλογοι της πόλης μας καλούνται να ξεκινήσουν μια ακόμη αθλητική χρονιά με ελπίδα για κάτι καλύτερο…

Πολλές οι αλλαγές και σε επίπεδο συλλόγων, με αλλαγές προπονητών αλλά και σχεδίων λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης. Μένει να δούμε που θα οδηγήσουν όλα αυτά. Το Galatsisports, σε λίγες μέρες αφού κάνει την απαραίτητη έρευνα στα Αθλητικά της πόλης μας θα σας ενημερώσει με λεπτομέρειες και ονόματα.

ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους – Με ΥΓΕΙΑ!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω