Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Πρόσκληση για εγγραφή νέων μελών!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Πρόσκληση για εγγραφή νέων μελών!

Ανακοίνωση-Πρόσκληση για εγγραφή νέων μελών έβγαλε ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!  Σκοπός η ανανέωση της Διοίκησης του με νέα άτομα με όρεξη για προσφορά!

pasgalatsi_labaroΠρος τους φιλάθλους του Γαλατσίου    

Γαλάτσι,  09.02.2015

Κυρίες & Κύριοι,

Ο Σύλλογός μας, στην προσπάθειά του να ανανεωθεί διοικητικά και οργανωτικά, χρειάζεται να αυξήσει τα ενεργά μέλη του, να εγγράψει δηλαδή νέα μέλη, τα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αναλάβουν την διαχείριση του, με την συνδρομή και συμπαράσταση των παλαιών μελών.

Για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε ξανά στους φιλάθλους του Γαλατσίου και τους γονείς των αθλητών του, προκειμένου να εγγραφούν μέλη, έτσι ώστε να παραμείνει ο σύλλογος σε χέρια κατοίκων του Γαλατσίου, οι οποίοι με νέες δυνάμεις θα διαχειριστούν το μέλλον του.

Μέρος της σημερινής εκλεγμένης διοίκησης επιθυμούν λόγω ηλικίας να αποσυρθεί και στις επόμενες εκλογές να μη θέσει υποψηφιότητα, αλλά να παραμείνει αρωγός και συμπαραστάτης, εξωδιοικητικά, στη διάθεση της νέας διοίκησης, για κάθε βοήθεια που θα χρειασθεί.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσετε τη προσπάθεια μας, και  θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, έτσι ώστε να πορευτεί ο σύλλογος ορθολογικά, με αξιοπρέπεια, συνέπεια και δύναμη, στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Για εγγραφές νέων μελών απευθυνθείτε στους κάτωθι

ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΑΚΟ          Τηλ. 6937312379

ΜΑΤΣΙΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΗ                    Τηλ. 6974804601

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ                  Τηλ. 6977302017

και κάθε Τρίτη 8 – 10 στα γραφεία του συλλόγου.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡ.  ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω