Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Κλήση σε απολογία για ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κλήση σε απολογία για ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ

eskaΣε έγγραφη απολογία καλούνται από την ΕΣΚΑ οι ομάδες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, για τα επεισόδια μεταξύ παικτών-φιλάθλων και παραγόντων που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας στο ΓΑΛΑΤΣΙ.

Οι διαιτητές του αγώνα με τις εκθέσεις τους περιγράφουν τα γεγονότα, και αναφέρουν ότι κρατήθηκαν τα δελτία των ΚΑΡΑΜΑΔΟΥΚΗ, ΜΑΡΙΝΟΥ από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΡΕΝΤΙΦΗ, ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ από την Ν. ΙΩΝΙΑ.

Επίσης αναφέρουν ότι τα επεισόδια άρχισαν με τη λήξη του αγώνα από την εισβολή οπαδών και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και τα προκλητικά σχόλια-συνθήματα όλων εναντίον όλων. Στη σύρραξη που ακολούθησε, πήραν μέρος και άλλοι αθλητές αλλά δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη ταυτότητά τους. Ονομαστικά αναφέρεται και ο έφορος της Ν. ΙΩΝΙΑΣ για τη συμμετοχή του σε αυτήν.

Οι ομάδες καλούνται να υποβάλλουν τις έγγραφες απολογίες τους μέχρι τη Δευτέρα 27/4/2015 στις 13:00.

Δεν έγινε γνωστό αν η επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ θα συνεδριάσει αμέσως μόλις πάρει τις απολογίες ώστε να υπάρχει χρόνος για την έκδοση απόφασης σχετικά με τιμωρείες ή μη των αθλητών, δεδομένου ότι τα επόμενα παιχνίδια των ομάδων γίνονται την ίδια μέρα το βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Πάνω