Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αποχώρηση ΚΡΙΝΟΥ – Προς νέα Διοίκηση ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Αποχώρηση ΚΡΙΝΟΥ – Προς νέα Διοίκηση ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το απολογιστικό κομμάτι της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ χθές το βράδυ στο Δημαρχείο.

meeting_roomΜεγάλη η προσέλευση των μελών αλλά και φίλων, κυρίως γονέων αθλητών του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση της Διοίκησης. Στη διάρκεια της Συνέλευσης και αφού η συζήτηση περί των πεπραγμένων και του οικονομικού απολογισμού ολοκληρώθηκε, υπήρξε από πλευράς του προέδρου του ΔΣ κ. Γρηγόρη Κρίνου ανακοίνωση για την αποχώρησή του από τη Διοίκηση του Συλλόγου.

Υπήρξαν μικροεντάσεις και διαφωνίες μελών σχετικά με τα διαδικαστικά και τη δυνατότητα των νέων μελών να ψηφίζουν και στις εκλογές άμεσα ή μετά τη πάροδο χρόνου ανάλογα με τα άρθρα του καταστατικού αλλά και τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων.

Πληροφορίες του Galatsisports από διαφορετικές πηγές κάνουν λόγο για προσπάθεια “υφαρπαγής” της Διοίκησης του Συλλόγου από άτομα που μέχρι χθές δεν ήταν μέλη του, κάποια δε από αυτά δεν είχαν συμμετάσχει σε δραστηριότητες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Σημειώνουμε, ότι η λίστα μελών του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ είναι δημοσιευμένη στο επίσημο site της ομάδας στο www.galatsibasket.gr.

Τελικά αποφασίσθηκε οι Εκλογές για Νέα Διοίκηση να γίνουν τη ΤΕΤΑΡΤΗ 20 Μάη 2015 στο γραφείο του Συλλόγου στο Άλσος Βέϊκου, από 17:00 έως 21:00. Πληροφορούμαστε ότι οι υποψηφιότητες για τη νέα διοίκηση θα ανακοινωθούν σύντομα από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω