Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Αγγελία-Πρόσκληση για Αθλητές από ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αγγελία-Πρόσκληση για Αθλητές από ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ!!!

AOG_akademies_11_12Με έκπληξη αλλά και απορία διαβάσαμε στο επίσημο site του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ:

“Καλούνται όσοι αθλητές θέλουν να επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας (ανδρικό-εφηβικό-παιδικό-μίνι), να επικοινωνήσουν με τον κο. Γεράσιμο Κουμαρά στο κιν. , ή στο email mikekoumaras@gmail.com ή εναλλακτικά με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλ 210-2221407 ή στο info@galatsibasket.gr 

Η έκπληξη μας ήταν μεγάλη για την πρόσκληση αθλητών για “επάνδρωση” των αγωνιστικών τμημάτων, κυρίως του ΠΑΙΔΙΚΟΥ και του ΜΙΝΙ. Δηλαδή, ο Σύλλογος με τις Ακαδημίες των 200+ παιδιών, των δύο ομάδων σε κάθε κατηγορία, ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ, ΠΡΟ ΜΙΝΙ κλπ, ψάχνει να βρεί “έτοιμους” αθλητές για να στελεχώσει τα αγωνιστικά του τμήματα.

Παραδέχεται έμμεσα πλην σαφώς ότι δεν είχαν καμμιά μα καμμιά επιτυχία τα προγράμματα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ του, άρα δεν μπόρεσε να “βγάλει” αθλητές και τώρα ψάχνει από άλλους συλλόγους να γεμίσει τις κενές θέσεις.

Μπορεί επομένως κάθε γονιός να υποθέσει, ότι η συμμετοχή του παιδιού του στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν ήταν αποδοτική, ως προς την εκμάθηση του αθλήματος τουλάχιστον. Άρα όσοι γονείς θέλετε “baby parking” για τα παιδιά σας καλώς, όσοι θέλετε τα παιδιά σας να μάθουν μπάσκετ, ψάξτε για άλλες ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.

Πέρα από αυτό, η ανακοίνωση-πρόσκληση μπορεί να μεταφραστεί και ως:

1. Κίνηση απαξίωσης της όποιας δουλειάς είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια,

2. Αλλαγή φιλοσοφίας του Συλλόγου ως προς το τρόπο στελέχωσης των ομάδων του,

3. Άγνοια, τουλάχιστον, της νέας διοίκησης στο τι ακριβώς πρεσβεύει ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Όπως και να έχει το πράγμα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κίνηση αυτή ΘΑ δικαιολογηθεί επαρκώς στους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών αλλά και στους φιλάθλους του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω