Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Θέμα αδελφών Βιντσιλαίου…συνέχεια!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Θέμα αδελφών Βιντσιλαίου…συνέχεια!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ και ΔΗΛΩΣΗ του Galatsisports.

Σχετικά με το άρθρο μας της 1ης Σεπτέμβρη 2015 με τίτλο “Οι διεθνείς αδερφές Βιντσιλαίου περιμένουν το ΑΣΕΑΔ!”, και μετά από τις πολλές συζητήσεις που προκάλεσε, έχουμε να διευκρινίσουμε και να δηλώσουμε ταυτόχρονα, τα παρακάτω:

  1. Το άρθρο μας προέκυψε από πληροφορίες και κατ’  ιδίαν συνομιλίες με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, και αποτυπώσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε την εξέλιξη του θέματος προς ενημέρωση των φιλάθλων – αναγνωστών μας.
  2. Στο άρθρο παρατίθενται επίσης συμπεράσματα και απόψεις σχετικά με όλο τον κύκλο (θεσμών, οργανισμών, συλλόγων και ατόμων), που εμπλέκεται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικότερα αλλά και στο τοπικό μπάσκετ ειδικότερα.
  3. Για την αντικειμενική ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού μας, οποιοσδήποτε από τα εμπλεκόμενα μέρη θεωρεί ότι έχει κάτι να προσθέσει, να διορθώσει ή να αντικρούσει στο ρεπορτάζ μας, μπορεί να το κάνει ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, και εμείς θα το αναρτήσουμε άμεσα. Αρκεί να υπάρχει ονοματεπώνυμο, με στοιχεία επικοινωνίας, και να μην είναι υβριστικό!
  4. Το Galatsisports ποτέ δεν αρνήθηκε βήμα σε κάθε πολίτη που έχει κάτι να πει σχετικά με τα Αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας ούτε πρόκειται να το κάνει τώρα.
  5. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι υποστηρίζουμε de facto τα παιδιά, τους αθλητές και αθλήτριες που ιδρώνουν και πονάνε για αυτό που αγαπάνε.
  6. Ευχόμαστε σε όλους και όλες ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Σχετικά άρθρα

Πάνω