Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Τραγικός και πάλι ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τραγικός και πάλι ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 62-68!

Τη δεύτερη ήττα στην έδρα του έκανε χθες ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο κλειστό του Άλσους Βέικου. Μετά από ένα τραγικό και πάλι παιχνίδι η ομάδα της πόλης μας έχασε από τον ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟ με 68-62!

aog_kour1Η ομάδα του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν κατέφερε να ελέγξει σε καμμιά περίοδο το παιχνίδι, κυνηγώντας συνεχώς το σκορ. Παίζοντας ένα άναρχο μπάσκετ, βασισμένο στις επιθετικές ατομικές ενέργειες Λαδικού και Μακρή, και με μόνη ευχάριστη έκπληξη τον νεαρό Οικονομόπουλο, δεν μπόρεσε να κερδίσει στις λεπτομέρειες την ομάδα του Κούρου που με τον πολύπειρο Μόμτζο και την συνολική ευστοχία από τα 6,75 των συμπαικτών του βρίσκοταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Η άμυνα ζώνης που και πάλι επέλεξε για μεγάλα διαστήματα το ΓΑΛΑΤΣΙ δεν απέδωσε αφού δέχτηκε συνολικά εννέα τρίποντα.

Με το ξεκίνημα της 4ης περιόδου και με σκορ 48-48, το παιχνίδι θα μπορούσε να γυρίσει για το ΓΑΛΑΤΣΙ αν η τεχνική ηγεσία του δεν είχε “ξεχάσει” στο πάγκο τον Λαδικό, και ήταν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και όχι στα σφυρίγματα των διαιτητών.

Αποβολή με δύο τεχνικές ποινές για τον προπονητή Κουμαρά του Γαλατσίου στα τελευταία, και πολύ κρίσιμα λεπτά,  και μια στον coach Σερέλη του ΚΟΥΡΟΥ ενώ μια ακόμη τεχνική ποινή είχε το Γαλάτσι στο πρώτο ημίχρονο.

Απαράδεκτος ο φραστικός διαπληκτισμός, ασχέτως της αιτίας, μεταξύ των δύο προπονητών που τους απέφερε από μία τεχνική ποινή.

Η νέα διοίκηση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ αν θέλει η ομάδα να παραμείνει στην ΒΈΣΚΑ μάλλον θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά και μάλιστα γρήγορα τις επόμενες κινήσεις της.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 62-68

Διαιτητές: Γρίβα, Βελέντζας

Δεκάλεπτα: 14-16, 32-36, 48-48, 62-68.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς, Γκολεμάς):Καρούσης, Μακρής 15, Γόγωνας, Μπουλογεώργος, Παπαδόπουλος Π. 8, Οικονομόπουλος 17(2), Κορρές 4, Μπινετόπουλος, Θύμιος 4, Καψούρης 4, Χαρταβέλλας, Λαδικός 10.

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ(Σερέλης):Παπαθεοδώρου, Μόμτζος 17(1), Σπυρίδης, Παχής 9(2), Μαρκομιχάλης 6(1), Γούλας, Κεσχινίδης 5, Παξινός 22(4), Φραντζέσκος 6(1), Παραδείσης, Αποίκος Ν., Αποίκος Α. 3.

aog_kour aog_kour4 aog_kour3 aog_kour2

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω