Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Super ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ στη Γ’ΕΣΚΑ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Super ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ στη Γ’ΕΣΚΑ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ – ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 48-67!

Και πριν αναρωτηθείτε τι κάνει το GALATSISPORTS στο ΡΟΥΦ για αγώνα της Γ’ ΕΣΚΑ, σας πληροφορούμε ότι η ομάδα του ΓΚΥΖΗ Πολυγώνου είναι ομάδα που κτίσθηκε από Γαλατσιώτες και συγκεντρώνει και Γαλατσιώτες  αθλητές  που γουστάρουν το μπάσκετ πάνω από όλα, και το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι!

fititikos-gizi1Στο 2ο όμιλο της ΓΈΣΚΑ, η ομάδα του ΓΚΥΖΗ είναι στη κορυφή μετά από 8 αγωνιστικές με 8 νίκες, μετά τη χθεσινή, εύκολη τελικά επικράτηση απέναντι στον ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ με 48-67.

Το παιχνίδι άρχισε δυνατά, με φανερή τη προσπάθεια των προπονητών να παίξουν πιεστική άμυνα στους καλύτερους παίκτες των αντιπάλων τους.  Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε το ΓΚΥΖΗ μπροστά με 13-18, με τρίποντο του Χατζή με τη λήξη για τον ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ενώ στο αμφίρροπο δεύτερο δεκάλεπτο που έκλεισε με συνολικό 26-30, ο Μαραμένος για τον ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ πάλι, πέτυχε ένα απίθανο τρίποντο στη λήξη του.

Στην επανάληψη ο ΓΚΥΖΗ μπήκε αποφασιμένα να τελειώνει το παιχνίδι, και με πολύ δυνατές άμυνες βγήκε σε γρήγορους αιφνιδιασμούς πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, με 5:35 για τη λήξη, και αφού η διαφορά είχε ήδη φτάσει τους 20 πόντους, ο προπονητής των γηπεδούχων αποβλήθηκε από τους διαιτητές για εξύβρισή τους.  Το υπόλοιπο χρόνο ο ΓΚΥΖΗ αγωνίσθηκε με  τους “μικρούς” στη πεντάδα του, ως δείγμα fair play.

Κορυφαίοι από τον ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ  οι Μυλωνάς, Ξανθόπουλος, Καρατσιώλης, ενώ από τον ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ οι Μπικούλης, Μαραμένος.

Το φύλλο αγώνα:

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ – ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 48-67!
Διαιτητές: Σέλληνας – Ευαγγελίδης
Δεκάλεπτα: 13-18,13-12, 13-16, 9-21
ΦΟΙΤΙΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ(Αθανασόπουλος): Κυπριανός, Μαραμένος 13(2), Χατζηαράπης, Ηλίας 3(1), Χότζα 2, Σιδερής, Μπικούλης 22, Τουμπλαρής, Καραμολέγκος, Χατζής 3(1), Φιλιππούσης, Καπαρέλης 5.
ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ(Αθανασόπουλος, Αυγουστίνος): Μπέης 3, Κοντώσης 3, Νίκας 3, Χατζής , Δέλλιος, Καρατσιώλης 15, Ελ-Γκάλι, Μυλωνάς 12(2), Παπανδρέου 12, Μήτσος 2, Τάτσης, Ξανθόπουλος 17.

Φωτορεπορτάζ:

fititikos-gizi2 fititikos-gizi3 fititikos-gizi4 fititikos-gizi5 fititikos-gizi6 fititikos-gizi7 fititikos-gizi8 fititikos-gizi9 fititikos-gizi10 fititikos-gizi11

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω