Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Έχασαν και πάλι οι Γυναίκες της ΑΕΣ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έχασαν και πάλι οι Γυναίκες της ΑΕΣ!

Άλλη μια ήττα για τις γυναίκες της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ απόψε στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου από τη φανερά καλύτερη ομάδα του ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ με 36-52 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

aes-aoz9Ο ομάδα του Γαλατσίου “επιβεβαίωσε” με την εμφάνισή της τη βαθμολογική της θέση, που αν δεν συμβεί κάποιο θαύμα, την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται στη Β’ κατηγορία, μετά από πάρα πολλά χρόνια. Και το χειρότερο είναι ότι στη Β’ Κατηγορία υποβιβάζονται και οι ομάδες των ΝΕΑΝΙΔΩΝ και ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ομάδες που πριν 2-3 χρόνια πρωταγωνιστούσαν σε πανελλήνιο επίπεδο με συμμετοχές και διακρίσεις στους τελικούς.

Βέβαια η “εμπνευσμένη” διοίκηση φρόντισε με τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις της να αποδυναμώσει πλήρως τις ομάδες της.

Επί τη ευκαιρία, ακόμη ΔΕΝ μας έχει σταλεί η σύθεση του νέου ΔΣ του Συλλόγου που προέκυψε από τις εκλογές του Δεκεμβρίου, παρά τις συνεχείς αιτήσεις μας…!

Το φύλλο αγώνα:

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 36-52!

Διαιτητές: Δελαγραμμάτικας, Γκανής

Δεκάλεπτα: 10-11, 14-26, 24-40, 36-52.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κoντός): Πρωτονοταρίου, Κωστοπούλου 2, Κασίμη, Κώττη, Παπαϊωάννου, Τουρνατζή 9, Νίκα 2, Παπαντώνη 6, Βλάχου, Παγώνη, Λάμπρου, Ζυγογιάννη 17.

ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Μανουσάκης, Βερροιόπουλος): Κατρίνη, Σολωμού 22, Αγγελίδη 2, Οικονόμου, Τριχά 4, Kαραμπεσίνη, Σιδέρη 4, Νομικού, Κεσσέ 13, Πατέρα 2, Σελούλη, Βαμβακά 5.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

aes-aoz1 aes-aoz2 aes-aoz3 aes-aoz4 aes-aoz5 aes-aoz6 aes-aoz7 aes-aoz8

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω