Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήττα-έκπληξη του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήττα-έκπληξη του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 68-78!

aog_ofiΜια τραγική εμφάνιση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ σε αντίθεση με τη πολύ καλή παρουσία των φιλοξενουμένων και το αποτέλεσμα απόλυτα φυσιολογικό. Η ομάδα του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ “επέστρεψε” στις κακές εποχές του “γιουρούσι” μπάσκετ, και μόλις κόπηκαν οι διάδρομοι από τη ζώνη των αντιπάλων δε βρήκε λύσεις μια και το μακρινό σουτ απεργούσε.

Παρά τις απουσίες του ο ΟΦΗ στήθηκε πολύ καλά για το παιχνίδι αυτό, κυριαρχώντας στα ζωγραφιστά, και αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι ψηλοί του Γαλατσίου έμειναν άποντοι. Αντίθετα πολύ καλός ο νεαρός ψηλός του ΟΦΗ, με πολλά θετικά στοιχεία για το μέλλον του.

Πληροφορίες για μια ακόμη αποχώρηση από την ομάδα γηγενή αθλητή του Γαλατσίου, μόλις επιβεβαιωθούν θα επανέλθουμε. Δεν γίνεται από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ να φεύγουν τα παιδιά του και να επιβιώνουν ξενόφερτοι τύποι όλων των κατηγοριών.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Μαλανδρής, Καλαντζής

Δεκάλεπτα: 20-26, 34-42, 48-61, 68-78.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς, Γκολεμάς): Καραγιάννης, Τσιούτσιας, Γόγωνας 2, Μακρής 16, Παπαδόπουλος 8 (1), Κορρές 4, Μπουλουγεώργος 20, Κανελλόπουλος 5 (1), Μπινετόπουλος, Χαρταβέλλας, Λαδικός 7 (2), Οικονομόπουλος 5.

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κοσμίδης): Χασαπόπουλος 23 (5), Μανιός 2, Δριμάλας 9, Χωριανόπουλος Κ., Μπουζιάνης 19 (4), Ψυχογιός 2, Λημνιός, Λέγκας, Καλαποθαράκος 9 (1), Καραχάλιος 10, Καρακατσάνης 4.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω