Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν τα κατάφεραν οι ΠΑΙΔΕΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ…

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν τα κατάφεραν οι ΠΑΙΔΕΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ…

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 55-45!

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ_ΑΟΓΑΛΑΤΣΙΟΥ163Σε ένα πραγματικό τελικό που τα είχε όλα, διακύμανση σκορ, ένταση, πάθος, εκρηκτική εξέδρα, εκνευρισμό αλλά και υπερπροσπάθεια, οι ΠΑΙΔΕΣ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη και να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία πράγμα που κατάφερε η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα πολλά χαμένα σουτ και χαμένες εύκολες προσπάθειες κυρίως από τη πλευρά του Γαλατσίου. Στον ίδιο ρυθμό και η δεύτερη περίοδος με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ σιγά-σιγά να κτίζει διαφορά, παίζοντας έξυπνα με πολλές πάσες και εύκολα καλάθια απέναντι στο ΓΑΛΑΤΣΙ που έδειχνε αποδιοργανωμένο, και να κλείνει το ημίχρονο με σκορ 31-21.

Στη τρίτη περίοδο, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μπήκε αποφασισμένος για την ανατροπή. Παίζοντας μια πολύ δυνατή άμυνα, αποτέλεσμα 4-5 airball σουτ της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ,  και βγάζοντας γρήγορες επιθέσεις είτε με layups είτε με εύστοχα σουτ, υποστηριζόμενος από μια πολύ δυνατή εξέδρα κατάφερε με το επιμέρους 6-19 να περάσει μπροστά κλείνοντας τη περίοδο με 37-40.

Στη τελαυταία περίοδο η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ αντέδρασε και με μια πιεστική άμυνα στα 3/4 του γηπέδου κατάφερε να επανέλθει στο παιχνίδι και στο τελευταίο  πεντάλεπτο το σκορ να είναι 44-45 υπερ του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Στο σημείο αυτό, αποβάλλεται ο προπονητής του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Μάκης Κουμαράς με δεύτερη τεχνική ποινή αφού είχε μία από το πρώτο ημίχρονο.

Στα τελευταία 4:49 του αγώνα, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν πέτυχε ούτε ένα πόντο, ενώ δέχθηκε 11, και έδωσε την ευκαιρία στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ να πανηγυρίσει μια νίκη-άνοδο στην Α’ Κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κατά τη γνώμη μας τα παιδιά του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που φέτος έκαναν μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ_ΑΟΓΑΛΑΤΣΙΟΥ052 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ_ΑΟΓΑΛΑΤΣΙΟΥ150 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ_ΑΟΓΑΛΑΤΣΙΟΥ163 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ_ΑΟΓΑΛΑΤΣΙΟΥ062 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ_ΑΟΓΑΛΑΤΣΙΟΥ124 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ_ΑΟΓΑΛΑΤΣΙΟΥ041 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ_ΑΟΓΑΛΑΤΣΙΟΥ110 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ_ΑΟΓΑΛΑΤΣΙΟΥ004

Σχετικά άρθρα

Πάνω