Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νέα απώλεια βαθμών για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νέα απώλεια βαθμών για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Νίκες για ΚΟΡΩΝΙΔΑ και ΠΑΤΗΣΙΑ!!!

ΑΚΑΔΗΜΟΣ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 0-0!

Δεν κατάφερε να κερδίσει ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ τον ουραγό της βαθμολογίας ΑΚΑΔΗΜΟ εκτός έδρας, πετώντας στο καλάθι των αχρήστων 2 βαθμούς, παρά του ότι έπαιζε εναντίον 10 παικτών από το 77′ μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Λαουνάρου των γηπεδούχων. Παραμένει στη μέση της βαθμολογίας, στην 9η θέση με 34 βαθμούς πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 1-0!

Με γκόλ του Γιατζιτζόγλου στο 85′, που απεδείχθει χρυσή αλλαγή αντικαθιστώντας τον Κόκκινο στο 81′, η ΚΟΡΩΝΙΔΑ κέρδισε στο γήπεδο του Γαλατσίου την ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ με 1-0, και απομακρύνθηκε από την επικύνδυνη ζώνη, έχοντας 30 βαθμούς στην 11η θέση, 5 περισσότερους από τις επόμενες ομάδες της 12ης θέσης της βαθμολογίας.

gsp_ath1ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΛΕΟΝΤΕΣ 4-0!

Κέφια είχαν οι παίκτες του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ χθές στο γήπεδο του Γαλατσίου και φιλοδώρησαν με 4 γκολ την εκ των ουραγών της βαθμολογίας ομάδα των ΛΕΟΝΤΩΝ. Δύο γκολ πέτυχε ο Αρμάντο Κρασνίκι (φωτό) στο 34′ και 69′, ένα ο Sauca Denis  στο 39′ και ένα ο Μπίμπας στο 71′. Στην 7η θέση της βαθμολογίας ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα

Πάνω