Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Έχασε το ντέρμπι και…τα play offs o ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έχασε το ντέρμπι και…τα play offs o ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 56-67!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ_ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ_1Γνωρίζοντας ότι μόνο με νίκη θα είχε ελπίδες για play-offs o ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μπήκε στο παιχνίδι με δύναμη και ταχύτητα…αλλά και πολύ άγχος απέναντι στους δεύτερους της βαθμολογίας φιλοξενούμενους από τη Ραφήνα. Το άγχος έφερε τα λάθη, ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ήθελε τη νίκη για να είναι στο 2-0 νίκες σε περίπτωση που το Γαλάτσι έμπαινε στη τετράδα των play-offs, και το αποτέλεσμα ήταν ένα νευρικό παιχνίδι με λάθη και από τις δύο πλευρές, αλλά και δυνατές φάσεις.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που έκλεισε 17-12 υπερ του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο -1 για το ημίχρονο. Με το τρίτο δεκάλεπτο να ανήκει στον ΑΓΡΟΝΑΥΤΗ και να κλείνει στους +8 πόντους, το ΓΑΛΑΤΣΙ αντέδρασε πιεστικά στο 4ο δεκάλεπτο, κατάφερε να μειώσει στο πόντο 6 περίπου λεπτά πριν τη λήξη αλλά λάθος επιλογές στις επιθέσεις του έδωσαν στον πιο ψύχραιμο ΑΓΡΟΝΑΥΤΗ τη νίκη αφού στα κρίσιμα σημεία είχε υπομονή και καθαρότερο μυαλό από το ΓΑΛΑΤΣΙ.

Ασταμάτητος ο Συγγούνας του Αργοναύτη πέτυχε 35 πόντους με πολύ καλό επίσης τον Σαρακασίδη. Από το ΓΑΛΑΤΣΙ πολύ καλός για μια ακόμη φορά ο νεαρός Οικονομόπουλος και οι Μακρής, Μπουλεογιώργος.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Μπίκας, Ρουμελιώτης

Δεκάλεπτα: 17-12, 32-31, 38-46, 56-67.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς, Γκολεμάς): Kολογγιός, Γόγωνας, Μακρής 14, Παπαδόπουλος 2, Κορρές 2, Μπουλουγεώργος 9, Κανελλόπουλος 2, Τσιούτσιας, Μπινετόπουλος 2, Χαρταβέλλας 7, Λαδικός 8, Οικονομόπουλος 10.

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ(Γιαννακόπουλος, Προκόπης): Δαγκλής 5, Χωματάς, Παπαδρόσος 5 (1), Συγγούνας 35, Τσίρος 4, Υφαντής, Αργυρόπουλος, Σαρακασίδης 14 (2), Μουλάς 4, Mητσάκης, Σπετσιέρης.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ_ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ_6 ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ_ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ_5 ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ_ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ_4 ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ_ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ_3 ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ_ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ_2 ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ_ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ_1

Σχετικά άρθρα

Πάνω