Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > KOBE BRYANT: Ένα γράμμα και ένα δαχτυλίδι αποχαιρετισμού!

KOBE BRYANT: Ένα γράμμα και ένα δαχτυλίδι αποχαιρετισμού!

FAREWELL and THANK YOU!

theRingO Kobe Bryant στα 37 του έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι της 20ετής καρριέρας του τη Τετάρτη 13/4/2016! Μια καρριέρα που τελείωσε με 5 πρωταθλήματα ΝΒΑ και 18 συμμετοχές σε ALL STAR παιχνίδια.  Στο  1.556ο παιχνίδι του πέτυχε 60 πόντους με 22 εύστοχα στα 50, στη νίκη των LAKERS με 101-96 απέναντι στη Utah Jazz.

Ανάμεσα στα χιλιάδες video και φωτογραφίες που θα μας θυμίζουν αυτόν τον θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ, το GALATSISPORTS προτείνει σε όλα τα νέα παιδιά οποιουδήποτε αθλήματος,  να κρατήσουν για πάντα στο νού τους το παρακάτω γράμμα – εξομολόγιση του KOBE BRΥANT που έγραψε όταν αποφάσισε να ολοκληρώσει την καρριέρα του φέτος!

“Αγαπημένο μου μπάσκετ,

από τη στιγμή που φόρεσα τις ψηλές κάλτσες του πατέρα μου και άρχισα να βάζω νοητά νικητήρια σουτ στο Great Western Forum, ένα πράγμα ήξερα για τα καλά:

Ότι σε έχω ερωτευτεί.

Η αγάπη μου ήταν τόσο μεγάλη που σου έδωσα τα πάντα. Από το μυαλό και το σώμα μου μέχρι το πνεύμα και την ψυχή.

Σαν 6χρονο αγόρι βαθιά ερωτευμένο μαζί σου, δεν είδα ποτέ το τέλος του τούνελ. Είδα μόνο τον εαυτό μου να βγαίνει από ένα τέτοιο. Κι έτσι έτρεξα. Έτρεξα πάνω κάτω το γήπεδο μετά από κάθε χαμένη μπάλα για σένα. Μου ζήτησες να παλέψω και σου έδωσα την καρδιά μου, γιατί μου πρόσφερες πολλά παραπάνω.

Έπαιξα με ιδρώτα και πόνο, επειδή εσύ μου το ζήτησες. Έκανα τα πάντα για σένα, γιατί αυτό κάνεις όταν κάποιος σε κάνει να νιώθεις τόσο ζωντανός όπως με έκανες εσύ.

Έδωσες σε έναν 6χρονο το όνειρο να γίνεις ένας Laker και θα σε αγαπώ για πάντα γι’ αυτό. Αλλά δεν μπορώ να σε αγαπώ εμμονικά για πολύ ακόμα. Αυτή η χρονιά είναι ό,τι μου έχει μείνει να δώσω. Η καρδιά μου μπορεί να αντέξει το σφυροκόπημα, το μυαλό μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το σώμα μου ξέρει ότι ήρθε η ώρα για το αντίο.

Και αυτό είναι ΟΚ, είμαι έτοιμος να σε αφήσω. Θέλω να το μάθεις τώρα ώστε να αδράξουμε κάθε στιγμή που μας έμεινε. Και τις καλές και τις κακές. Δώσαμε ό,τι είχαμε ο ένας στον άλλο.

Ξέρουμε και οι δύο, πως ό,τι και να κάνω μετά, θα είμαι για πάντα αυτό το παιδί με τις ανεβασμένες κάλτσες, τον κάδο σκουπιδιών στη γωνία και με τα πέντε δευτερόλεπτα στο ρολόι. Η μπάλα στα χέρια μου. 5, 4, 3, 2, 1…

Θα σε αγαπώ για πάντα,

Kobe”

Σχετικά άρθρα

Πάνω