Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Συνωστισμός Αθλητικών Συλλόγων στη γειτονιά μας!

Συνωστισμός Αθλητικών Συλλόγων στη γειτονιά μας!

ΟΚΤΩ (8) Σύλλογοι στριμώχνονται στο κλειστό της ΓΚΡΑΒΑΣ!

Μια και ο Δήμος Γαλατσίου έχει τη τύχη να διαχειρίζεται, κατ’ αρχήν για 6 μήνες, τη μεγάλη σάλα του Ολυμπιακού ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου, διοργανώνωντας αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, και με τους δύο συλλόγους του Γαλατσίου να διατυμπανίζουν την ευτυχία τους αφού οι αθλητές τους όλων των ηλικιών απολαμβάνουν το σαλόνι του ΠΑΛΑΙ, είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στους γείτονες του Γαλατσίου, και να καταγράψουμε τους συλλόγους αλλά και τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν.

Δημιουργήσαμε μια λίστα συλλόγων της περιοχής Γαλατσίου, Α. Πατησιών και Γκράβας, για να δείξουμε τις μεγάλες ανάγκες για κλειστά γήπεδα στη περιοχή μας. Ξεκινώντας, η λίστα μας έχει τρεις συλλόγους με ιδιόκτητα κλειστά, ή τουλάχιστον αποκλειστικής χρήσης.

Teams_Courts

Ο ιστορικός ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ με το περίφημο κλειστό του γήπεδο, από τα πρώτα της Αθήνας, στην Ηλία Ζερβού. Το γήπεδο παραχωρείται για προπονήσεις έναντι τιμήματος και σε άλλους. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με το δικό του κλειστό δίπλα από το ποδοσφαιρικό του γήπεδο στη Ριζούπολη, και τέλος ο ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ, ο σύλλογος Μπάσκετ του ομώνυμου Ιδιωτικού Λυκείου στη Νειγύ. Οι τρείς αυτοί σύλλογοι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στέγασης και χρήσης κλειστού γηπέδου.

Ακολουθούν οι δύο Σύλλογοι του Γαλατσίου, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και η ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που καλύπτουν τις αγωνιστικές τους, αλλά και εν μέρει τις προπονητικές τους ανάγκες, στο Δημοτικό Κλειστό του Άλσους Βέικου.

Και τώρα ο χαμός, ΟΚΤΩ, ναι καλά ακούσατε ΟΚΤΩ σύλλογοι στριμώχνονται στο κλειστό της ΓΚΡΑΒΑΣ για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τόσο σε ΜΠΑΣΚΕΤ όσο και σε ΒΟΛΕΪ. ‘Ολοι αυτοί οι σύλλογοι, χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο και για πολύ μικρό αριθμό προπονήσεων, 1-2 ο καθένας, ενώ ουσιαστικά όλα τα τμήματα υποδομών των ομάδων αυτών προπονούνται και αγωνίζονται στα ανοικτά γήπεδο της περιοχής, ως παιδιά ενός κατώτερου θεού. Πατήστε στη φωτογραφία για να μεγαλώσει και μελετήστε τις πληροφορίες που μαζέψαμε για να καταλάβετε το πρόβλημα.

Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ολοφάνερο πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει για κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις στη περιοχή μας!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω