Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Η Συνέντευξη τύπου για το 3Χ3 στο Γαλάτσι!

Η Συνέντευξη τύπου για το 3Χ3 στο Γαλάτσι!

3Χ3 στις 25-26 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο ΠΑΛΑΙ!

3x3_galatsi2016Προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών και δεκάδων αστεριών του ελληνικού μπάσκετ μεταξύ των οποίων και οι: Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Καλαμπόκης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Ξανθόπουλος, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Βούλγαρης, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Βεργίνης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Μανώλης Παπαμακάριος, Δήμος Ντικούδης, Λολίτα Λύμουρα, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Αργυρόπουλος και Πάρης Μαραγκός.

Χθές 22/6  έγινε η συνέντευξη τύπου για το τουρνουά όπου έγιναν και οι εξής δηλώσεις:

Γιώργος Μαρκόπουλος (Δήμαρχος Γαλατσίου): ‘’Είμαστε ευτυχείς που φιλοξενούμε τη διοργάνωση στο Γαλάτσι. Είμαστε ευτυχείς που θα δούμε από κοντά τόσο μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ. Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή’’.

Γιάννης Καλαμπόκης (Πρόεδρος ΠΣΑΚ): ‘’Θέλουμε με τέτοιες διοργανώσεις να αποκτήσει το μπάσκετ εξωστρέφεια. Να φέρουμε κόσμο και να το αγαπήσει ακόμη περισσότερο. Η εκδήλωση έχει κοινωνικό χαρακτήρα και είναι ποικιλόμορφη’’.

Δημήτρης Πέτρου (Μέλος ΔΣ ΕΣΚΑ): ‘’Στηρίζουμε πάντα τέτοιες ενέργειες και θέλουμε να δούμε πολύ κόσμο στα γήπεδα και να διασκεδάσει’’.

Δημήτρης Πετρίλης (Υπεύθυνος Μονάδας Εφήβων ΟΚΑΝΑ): ‘’Θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά ότι ο σωστός δρόμος είναι αυτός του αθλητισμού και όχι τα ναρκωτικά’’.

Σπύρος Αρβανιτάκης (Αντιπρόεδρος συλλόγου ΠΙΣΤΗ): ‘’Ενθουσιάστηκε ακούγοντας ότι οι συμμετοχές αγγίζουν τις 1500. Έστω και το 10% απ’ αυτούς να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών για μας είναι κάτι πολύ σημαντικό’’.

Σπυρίδων Ριζάκος (Διευθυντής ΜΚΟ «ΑΙΤΗΜΑ»): ‘’Μέσω αυτής της διοργάνωση θα περάσουμε το μήνυμα για την καταπολέμηση του ρατσισμού. Ο Δήμος Γαλατσίου έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και τις ευαισθησίες του όλον αυτόν τον καιρό που φιλοξένησε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο τους πρόσφυγες’’.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά, στο Γαλάτσι θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου Γαλατσίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).

Σχετικά άρθρα

Πάνω