Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πρόσκληση σε συνέλευση από ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

Πρόσκληση σε συνέλευση από ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ :

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2 pas-galatsi-logo-72dpiΤο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, σας καλεί να παραστείτε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/6/2016 και ώρα 8 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ΩΡΑ 7 μ.μ., στα γραφεία του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ (Εσπερίδων 7 Γαλάτσι), με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Διοικητικός Απολογισμός.

2. Οικονομικός Απολογισμός.

3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

4. Τοποθετήσεις μελών και ψηφοφορία για απαλλαγή του Δ. Σ. από κάθε ευθύνη.

5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

6. Εκλογές για την ανάδειξη 11 τακτικών και 5 αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ., καθώς και 3 τακτικών μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές, πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία του συλλόγου, μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-7-2016 και ώρα 9 μ.μ., μαζί με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, ότι δεν συντρέχει κώλυμα υποψηφιότητας. Παρακαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να συνδράμουν το Δ.Σ. στην προσπάθεια για την άρτια λειτουργία του συλλόγου και την υλοποίηση των οραμάτων που έχουμε όλοι μας, προς όφελος του Αθλητισμού και της Νεολαίας του Γαλατσίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Καψής Περικλής       Καραμανίδου Χριστίνα

Σχετικά άρθρα

Πάνω