Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Κτίζει ομάδα για Α1 ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ στις Γυναίκες!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κτίζει ομάδα για Α1 ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ στις Γυναίκες!

Νιάτα και Εμπειρία σε ένα δυνατό κοκτέιλ!

Οι κινήσεις στο Γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ, αν μη τι άλλο δείχνουν κατεύθυνση Α1. Η ιστορική ομάδα των Πατησίων ανακοίνωσε μεταγραφές Διεθνών, Νέων και έμπειρων αθλητριών, που σε συνδιασμό με τις παραμένουσες στην ομάδα δημιουργούν ένα μίγμα ικανό για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα της Α2 της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Νικολίνα Ιωαννίδου
Νικολίνα Ιωαννίδου
Mouzaki
Νατάσα Μουζάκη

Ο coach Σταύρος Νακάκος, θα έχει επομένως στη διάθεσή του, την Νικολίνα Ιωαννίδου, δεύτερη σκόρερ πέρυσι του Άρη Πετρούπολης στην Α1,  και σε 14  ματς είχε 8,7 π., 2,5 ριμπάουντ., 1,2 ασίστ , 3,1 λάθη, την Τόνια Δανούση που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό, τις διεθνείς Μαρία και Αλεξάνδρα Δανδουλάκη, που πέρυσι έπαιζαν στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας, τη Γεωργία Σιδέρη από τον ΕΥΝΙΚΟ, την 21 ετών Κική Εμμανουηλίδου πέρυσι παίκτρια του ΚΡΟΝΟΥ Αγ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην Α1, και τέλος τη Νατάσα Μουζάκη, η επιστορφή της οποίας στην ομάδα που την ανέδειξε αποτελεί μια από τις μεγάλες ειδήσεις των μεταγραφών.

Το νέο αυτό ρόστερ των Γυναικών του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ, μακρυά από προβλήματα περασμένων ετών, στηριγμένο από νέους ανθρώπους στη Διοίκηση, και με μια μοντέρνα φιλοσοφία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω