Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Με το δεξί ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ στη πρεμιέρα της Α’ ΕΣΚΑ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με το δεξί ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ στη πρεμιέρα της Α’ ΕΣΚΑ!

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 78-62!

Με μια εμφάνιση που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, η νεανική ομάδα του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ κέρδισε το πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ 2016-2017.

sporting_koukaki1Στο κλειστό  των ΠΑΤΗΣΙΩΝ, η ομάδα του Παναγιώτη Αρβανίτη αντιμετώπισε τον ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολύ δύναμη, και φανερό το άγχος της πρεμιέρας, οι παίκτες του ΣΠΟΡΤΙΓΚ ήταν μια ταχύτητα μπροστά από το ΚΟΥΚΑΚΙ, πήραν το προβάδισμα από την αρχή και παρά τα σκαμπανεβάσματα στη διαφορά το κράτησαν μέχρι το τέλος.

Από τον ΣΠΟΡΤΙΓΚ, στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε ο Γ. Σκάνδαλος με το εκρηκτικότατο παιχνίδι του ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο ρόλο ανέλαβε ο Β. Καπερώνης και με πολύ καλούς τους έμπειρους Παπαγιαννακόπουλο, Σονίδη, Καραμπάτο και Τάσιο δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους.

Από το ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ξεχώρισαν ο Μοσχονάς, Ανδρεάτος, Κατσικάκης και Κολοτούρος.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ  78-62.

Διαιτητές: Καλδίρης, Αναστασίου, Αργυρούδης.

Δεκάλεπτα: 16-13, 26-20, 11-15, 25-14.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ(Αρβανίτης-Ψυχουντάκης): Καπερώνης 19(2), Σκάνδαλος 23, Κοιλάκος 3(1), Σονίδης 7(1), Κούρτης 5, Καλογήρου, Γεωργακόπουλος, Παπαγιαννακόπουλος 12(1), Αργυρίδης, Καραμπάτος 7, Τάσιος 2, Βισνιέβσκι.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ(Μπουζούλας): Κωστελέτος 4, Καμπέρης 2, Σιδερής 3(1), Κολοτούρος 6(1), Δολιανίτης 3, Βλούτης, Μαυρομμάτης, Κοσμάς 6(2), Νικολακόπουλος 2, Ανδρεάτος 12, Μοσχονάς 16(1), Κατσικάκης 8.

sporting_koukaki4 sporting_koukaki3 sporting_koukaki2

Σχετικά άρθρα

Πάνω