Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Δια πυρός…και Αγίου Θωμά!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δια πυρός…και Αγίου Θωμά!

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 56-52!

aes_agthom8Τη πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ χθές βράδυ στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου, απέναντι στην ομάδα του ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ με 56-52 παραμένοντας αήττητη και στη κορυφή της βαθμολογίας ισοβαθμόντας με την ομάδα του ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Δια πυρός…και Αγίου Θωμά η νίκη της ΕΝΩΣΗΣ που κατάφερε στο τέλος να πάρει το ροζ φύλλο, μετά από ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, και ενώ η ομάδα του Αγίου Θωμά είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Τα κορίτσια της ΕΝΩΣΗΣ, παρόλο που θα μπορούσαν να κτίσουν διαφορά από νωρίς, κάνοντας πολλές βιαστικές επιθέσεις, χωρίς υπομονή και σύστημα, έδιναν την ευκαιρία για γρήγορες κατοχές στις αντίπαλες παίκτριες που με διεισδύσεις κυρίως ήταν συνεχώς μέσα στο παιχνίδι.

Επόμενος αγώνας το ντέρμπι κορυφής με τον ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ εκτός έδρας!

Συνθέσεις και πόντοι ομάδων:

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Μπαρτζος): Μελέτη, Ξανθοπούλου, Παγώνη 10, Τουρνατζή 11, Γιώτα 5, Σωτηρίου 2, Τζώλου 10(2), Κώττη 4, Βούλγαρη 14(2), Μυριούνη.

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ(Γεωργίου): Γαλιατσάτου 15(2), Δαούση 15, Νάτσκου 5, Αργύρη 9, Τσιαχτάνη, Αθανασούλη, Απέργη , Λουκοπούλου 8, Γαλάνη, Σμυρλή.

Φωτορεπορτάζ:

aes_agthom15 aes_agthom14 aes_agthom13 aes_agthom12 aes_agthom11 aes_agthom10 aes_agthom9 aes_agthom7 aes_agthom8 aes_agthom5 aes_agthom4 aes_agthom3 aes_agthom2 aes_agthom1

Σχετικά άρθρα

Πάνω