Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Νίκη ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ με ντεμπούτο 14χρονου!

Νίκη ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ με ντεμπούτο 14χρονου!

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ 2-1!

Με νίκη πήραν τα Πατήσια την 11η στροφή του πρωταθλήματος. Ο Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ αγωνίστηκε «εντός έδρας» στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας με τη ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ και κέρδισε με ανατροπή με σκορ 2-1.
Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αγγελόπουλο αλλά η αντίδραση των παικτών του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ήταν άμεση. Στο 31’ ο Κρασνίκι ισοφαρίζει και στο 34’ με γκολ του Βαρδακαστάνη πετυχαίνει το 2-1. Η συνέχεια ανήκει στα Πατήσια που διατήρησαν την υπεροχή και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Κόκκινη κάρτα στο Κονιτόπουλου (2η κίτρινη) στο 92’.
Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τον Γ.Σ. Πατησίων στην 5η θέση της κούρσας του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς και 5 νίκες, 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Ο επόμενος αγώνας είναι ο δυσκολότερος μέχρι τώρα διότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο και αήττητη ΘΥΕΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στην έδρα της.
Στην αρχική ενδεκάδα των Πατησίων συμμετείχε, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου (πρέπει να ξεσκονίσουμε τα αρχεία μας) ένας παίκτης 14 ετών. Ο Θοδωρής Μπάζμπας μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα του Παιδικού και των τεσσάρων συμμετοχών του σε αγώνες του εφηβικού, ανάγκασε τον προπονητή της ανδρικής να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην α’ ομάδα. Ο κ. Μπούκας του εμπιστεύτηκε την μία από τις δύο θέσεις των κεντρικών αμυντικών, δίπλα στον έμπειρο Μπαντιλέσκα, όπου κατά κοινή ομολογία αντεπεξήλθε με επιτυχία. Μάλιστα στο ίδιο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Θέμης Μπαλάσκας (16 ετών) ο οποίος από την αρχή της σεζόν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή.

Αυτό που γίνεται πλέον αντιληπτό είναι ότι υλοποιείται η στρατηγική του Συλλόγου για την σταδιακή «επένδυση» στην α’ ομάδα, με παίκτες από τα τμήματα υποδομής του. Επιπλέον, η Ακαδημία του Γ.Σ. Πατησίων μέσα από την συνεργασία των τμημάτων και της άριστης δουλειάς που προσφέρουν οι προπονητές της, ετοιμάζει και άλλους παίκτες για την ανδρική ομάδα.

Η σύνθεση του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: Κορρές, Κονιτόπουλος, Κυρμιτζόγλου, Μπαντιλέσκας, Μπάζμπας, Μπαλαμπάνης, Βαρδακαστάνης, Σαραγούδας, Κρασνίκι (85′ Κιαπέκος), Δημόπουλος (93′ Μπαλάσκας), Παναγόπουλος (68′ Καραγκιοζόπουλος)

Σχετικά άρθρα

Πάνω