Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ!

Λάβαμε και παραθέτουμε αυτούσιο το μύνημα σχετικά με μια ανοικτή επιστολή του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

“Το ακόλουθο κείμενο είναι μια ανοικτή επιστολή του Γ.Σ. Πατησίων προς τους  γονείς, παίκτες, προπονητές, μέλη, φίλους και κάθε ενδιαφερόμενο θεσμικό ή μη.  Ξεκίνησε να διανέμεται και θα συνεχίσει στις προπονήσεις της Ακαδημίας. Παρακαλούμε να διαβαστεί προσεκτικά και όσοι επιθυμούν να την κοινοποιήσουν.

Εξ αφορμής της δυσχερούς κατάστασης που έχει περιέλθει ο Σύλλογος,  σας καλούμε να σταθείτε αρωγοί στην υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται ήδη από τους προπονητές, γονείς, φίλους και τα μέλη, προκειμένου να αντεπεξέλθει η ΟΜΑΔΑ μας.
Το σύνθημά μας που δεν ξεχνάμε είναι «Μια ζωή Πατήσια»

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί φίλοι, με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας γνωρίσουμε την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει ο Σύλλογός μας σε σχέση με την έλλειψη γηπέδου που τον ταλαιπωρεί καθώς και τις ενέργειες που έχουν γίνει προς την κατεύθυνση αυτή.

Ενώ όλα έδειχναν ότι η φετινή σεζόν θα άρχιζε με τους καλύτερους οιωνούς,  με ένα καινούργιο γήπεδο, με περισσότερες ώρες προπόνησης στο βοηθητικό (όπως μας είχαν διαβεβαιώσει θεσμικοί παράγοντες) και πρώτη φορά, ύστερα από χρόνια, επανδρωμένα όλα τα τμήματα της Ακαδημίας, τελικά ήρθαν τα πάνω κάτω.

Το κυρίως γήπεδο δεν είναι ακόμα έτοιμο (η νέα διαβεβαίωση του Δημάρχου προσδιορίζει την παράδοσή του εντός του Ιανουαρίου του 2017), το δε βοηθητικό είναι ημιτελές και κατώτερο των περιστάσεων, διότι έγινε με γρήγορες διαδικασίες και χωρίς να πληρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις, με συνέπεια οι αθλητές μας –τα παιδιά μας- να μην μπορούν να αθληθούν/προπονηθούν σε αυτό. Συνεπώς είμασταν υποχρεωμένοι να εξασφαλίσουμε γήπεδα στα οποία θα μπορούσε η Ακαδημία μας να προπονηθεί μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του κεντρικού γηπέδου. Για το λόγο αυτό προβήκαμε στην ανακατανομή των ωρών προπόνησης στο γήπεδο της Θερμίδας, τις οποίες και διατηρήσαμε-  ώστε να μπορέσουν και τα μεγαλύτερα τμήματα να προπονηθούν ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια λύση ανάγκης και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τις πραγματικές απαιτήσεις των παιδιών μας και δεν αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Παράλληλα με τις ανωτέρω ενέργειες, ο Σύλλογος διαπιστώνοντας ότι η παράδοση του γηπέδου καθυστερεί, εξάντλησε όλες τις πιθανότητες ανεύρεσης γηπέδου στην ευρύτερη περιοχή, δεχόμενος να επωμιστεί το κόστος ενοικίασης, αλλά δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί διαθέσιμος χώρος στις κατάλληλες ώρες προπονήσεων Ακαδημιών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ανδρική ομάδα προπονείται δύο φορές την εβδομάδα στο γήπεδο της Λ. Κύμης στις 8:00 πμ, το δε εφηβικό τμήμα προπονείται και αυτό δυο φορές στο χώρο του ανοικτού μπάσκετ στο άλσος Βεΐκου. Επίσης εκκρεμεί απάντηση στο αίτημα του Συλλόγου προς την περιφέρεια Αττικής, το οποίο μας διαβεβαίωσαν ότι θα εγκριθεί την τρέχουσα εβδομάδα, προκείμενου να μας διατεθούν έξι ώρες στα γήπεδα 5χ5 του Αττικού άλσους, με σκοπό να αποσυμφορηθεί το γήπεδο της Θερμίδας και να δοθούν επιπλέον ώρες προπόνησης στα τμήματα.

Επιπρόσθετα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, τα οικονομικά του Συλλόγου είναι δραματικά. Παρατηρείται έντονη καθυστέρηση στην πληρωμή της συνδρομής με αποτέλεσμα η διεξαγωγή των αγώνων να καθίσταται αμφίβολη, δεδομένου ότι, το κόστος στους «εντός έδρας» αγώνες μας, λόγω έλλειψης έδρας είναι υψηλότερο.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου να αντεπεξέλθει στη δυσχερή κατάσταση που έχει περιέλθει, ανταποκρινόμενοι και στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ζητούμε απλά να «Βάλτε πλάτη» μαζί μας ώστε να σταθούμε στα πόδια μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Όντας σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε στην κατάνοηση των προβλημάτων που βιώνουμε μαζί και στην παράκλησή μας για την τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων, σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και υπομονή.

Γ.Σ. Πατησίων

Σχετικά άρθρα

Πάνω