Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Επιστροφή στις νίκες τα ΠΑΤΗΣΙΑ!

Επιστροφή στις νίκες τα ΠΑΤΗΣΙΑ!

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ανδρική ομάδα του Γ. Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα ΠΑΤΗΣΙΑ έδειξαν για μια ακόμα φορά χαρακτήρα και απέδρασαν με το τρίποντο της νίκης από τον Υμηττό.

Ο Γ. Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ αντιμετώπισε τον 3ο της βαθμολογίας ΥΜΗΤΤΟ εκτός έδρας και με γκολ του Κρασνίκι στο 59′ πήρε τη νίκη με σκορ 1-0. Αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν όταν ο διαιτητής στο 71′ δεν ξεχώρισε ποιός παίκτης των ΠΑΤΗΣΙΩΝ έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα και την έδειξε αναίτια στον Μαρτέκα , με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη, αποκαθιστώντας την αριθμητική ισορροπία μετά από την απευθείας κόκκινη που είχε δείξει σε παίκτη των αντιπάλων στο 67′.

Αξιοσημείωτο επίσης αλλά και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό, η ευκαιρίες που δίνονται απλώχερα από τον προπονητή κ. Μπούκα σε παίκτες από το εφηβικό τμήμα του Συλλόγου. Ιδιαίτερα ο Μπέλλος (16 ετών) αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα και ο Μπαλάσκας (17 ετών) στο α’ ημίχρονο.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Δάφνη Αθηνών, από την οποία στον 1ο γύρο ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ είχε ηττηθεί με 2-0. Η ομάδα των Πατησίων συνεχίζει να το “παλεύει” με όλες της τις δυνάμεις παρά το γεγονός της απομάκρυνσης από την προνομιούχο 3η θεση.

Σχετικά άρθρα

Πάνω