Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Να μετρηθούμε…παιδιά!!!

Να μετρηθούμε…παιδιά!!!

Άλλη μια αγωνιστική αθλητική περίοδος φθάνει στο τέλος της και η περίοδος των απολογισμών και των προγραμματισμών αρχίζει. Είναι η εποχή που πρέπει να… μετρηθούμε!!!

Πόσοι είμαστε και ποιοί, τι κάναμε τη περίοδο που φεύγει και αν είμαστε αρκετοί για τη περίοδο που θα έρθει από Σεπτέμβρη!

Στο Γαλατσιώτικο Αθλητικό τοπίο τα πράγματα δείχνουν και περίεργα, και ελπιδοφόρα και με αρκετά ερωτηματικά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Galatsisports με το Δήμαρχο κ. Γ. Μαρκόπουλο, μάθαμε ότι το πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο – που γίνεται στάδιο – του Άλσους Βέϊκου, παραδίδεται ολοκληρωμένο οσονούπω και με πολλές νέες διαχειριστικές ιδέες από το Δήμο Γαλατσίου. Αναμένουμε μετά χαράς έστω και με καθυστέρηση…

Σε επίπεδο Συλλόγων και από μια βόλτα στο θαυμαστό κόσμο των ιντερνετικών σελίδων τους, μια και οι Διοικήσεις τους είναι φειδωλές στις διαχειριστικές – διοικητικές τους ανακοινώσεις, είδαμε:

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ είναι μακράν ο περισσότερο οργανωμένος Σύλλογος και φαίνεται από τη πλήρη πληροφοριών σελίδα του στο internet, με αναλυτικότατα στοιχεία ΔΣ και μελών του Συλλόγου. Ταυτόχρονα είναι ο μόνος που πάντα ανακοινώνει με καταχώρηση – κοινοποίηση στα τοπικά sites κάθε μελλοντική του δραστηριότητα! Μπράβο.

Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ έχει τουλάχιστον ένα χρόνο να ενημερώσει το site της. Περίεργο αφού αλλιώς μας είχε συνηθίσει!

Ο ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, μετά τη πετυχημένη όπως αποδείχθηκε “παράδοση” του τμήματος Μπάσκετ στα “παιδιά από τα Λιόσια”, εξακολουθεί να μην έχει επίσημα ανακοινώσει τη σύνθεση του ΔΣ της, παρά τις οχλήσεις μας από τον Δεκέμβριο του 2015. Το πιο περίεργο είναι, ότι ενώ ο πρόεδρός της έχει επιχείρηση κατασκευής σελίδων, ο σύλλογος πρέπει να είναι από τους ελάχιστους χωρίς επίσημη παρουσία  στο internet, εκτός του τμήματος ρυθμικής, δουλειά ενός και μόνο ανθρώπου. Περιμένουμε να δούμε την όποια ανακοίνωση για απολογιστική-προγραμματική συνέλευση του Συλλόγου, για να… μετρηθούμε!

Ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ανακοινώνει συνεχώς ενημερώσεις προπονήσεων των τμημάτων του στα δύο κλειστά του Γαλατσίου, όπως επίσης και της αγωνιστικής του δράσης και των διαφόρων camps που διοργανώνει. Γενική συνέλευση για να παρουσιάσει τις επιτυχίες του τόσο σε επίπεδο Αγωνιστικών ομάδων όσο και σε επίπεδο Ακαδημιών, δεν έχει κάνει, όπως υποχρεούται από το καταστατικό του, μετά την εκλογική συνέλευση του Μάη του 2015! Θα περιμένουμε και εδώ να δούμε την πρόσκληση σε συνέλευση και να…μετρηθούμε παιδιά!

Ο τελευταίος της παρέας, ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ μας πληροφορεί από το site του, ότι το 11μελές ΔΣ του έχει διάρκεια θητείας 2014-2016, άρα οσονούπω θα πρέπει να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση για Γενική Συνέλευση και εκλογές. Και είναι γνωστό στον αθλητικό χώρο ότι ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ αριθμεί τα περισσότερα μέλη από τους παραπάνω συλλόγους, άρα εδώ το να μετρηθούμε… έχει μεγαλύτερη αξία.

Και το να…μετρηθούμε είναι πολύ απαραίτητο γιατί από τον αριθμό που θα προκύψει, θα εξαρτηθεί ποιός έχει λαμβάνειν και πόσα από τις Δημοτικές Αθλητικές εγκαταστάσεις, που πιθανότατα μπορεί και να σταματήσουν να παραχωρούνται χωρίς χρέωση!!!

Εμείς είμαστε εδώ για να αναρτήσουμε όποια ανακοίνωση – πρόσκληση – απολογισμό – προγραμματισμό μας στείλουν οι Σύλλογοι, αλλά και ο ΔΗΜΟΣ!!! Καλό…μέτρημα!!!

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω