Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > CAMP νάναι… και όπου νάναι!!!

CAMP νάναι… και όπου νάναι!!!

Μπασκετο…μάνια στο ΓΑΛΑΤΣΙ!!!

Πολύ μέσα στη μόδα είναι  το ΓΑΛΑΤΣΙ φέτος για κάθε είδους και κάθε βαλαντιού camp και όχι μόνο!

Μια ο Δήμος Γαλατσίου, μια ο Νίκος Χατζής και οι Σέρβοι φίλοι του, μια ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και μια και ο ΠΣΑΤ με το 3Χ3, όλοι προσκαλούν στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και στο ΠΑΛΑΙ τη νεολαία για αθλητικό ξεφάντωμα…κυρίως μπασκετικό!!!

Με μια μεγάλη επιφύλαξη όσο αναφορά στο που και πως θα χωρέσουν όλα αυτά, έχουμε και λέμε:

Το Basketball CAMP του ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗ και των ΣΕΡΒΩΝ φίλων του, σε δύο περιόδους:  Α. 16 ΙΟΥΝΗ – 24 ΙΟΥΝΗ και Β. 26 ΙΟΥΝΗ – 1 ΙΟΥΛΗ με κόστος 200€ ανά άτομο στο ΠΑΛΑΙ. Λεπτομέρειες στο Greece – Serbia Basketball Camp – GSBC .

Το ετήσιο αθλητικό CAMP του ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ σε δύο περιόδους, Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ :16 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου και Β΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ : 3 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου, στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΙΚΟΥ με 70€ το άτομο και μειωμένες ειδικές τιμές υπό προϋποθέσεις. Λεπτομέρειες στο site του ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Το ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3ON3 STREETBALL στις 24 & 25 Ιουνίου στο ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ – Γήπεδο Ποδοσφαίρου (???) σε συνεργασία με ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, ΕΣΚΑ & ΠΣΑΚ και Δήμο Γαλατσίου. Δωρεάν συμμετοχή. Δηλώσεις στο http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

Τέλος μέσα σε αυτή τη θύελλα ανακοινώσεων ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ που είχε αναγγείλει ΘΕΡΙΝΟ BASKETBALL CAMP σε δύο περιόδους α. 12-16 Ιουνίου και β. 19-23 Ιουνίου με συγκεκριμένο κόστος συμμετοχής, αναθεώρησε την από 3 Μάη ανακοίνωσή του αφαιρώντας το κόστος. Πληροφορίες στο site του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Επίσης ανακοίνωσε στις 16 Μάη δωρεάν μαθήματα μπάσκετ για τη περίοδο από 20 ΜΑΗ μέχρι 10 ΙΟΥΝΗ. Πληροφορίες ΕΔΩ!

Συμπέρασμα: Διαλιέχτεεεε… Απ’ όλα έχει ο μπαξές!

Σχετικά άρθρα

Πάνω