Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Κάτι καλό γίνεται στα Πατήσια

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Κάτι καλό γίνεται στα Πατήσια

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΡΜΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ!

Η πετυχημένη αγωνιστική χρονιά του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ σηματοδότησε μια αλλαγή προς τη σωστή κατεύθυνση της λειτουργίας του Συλλόγου, που τελικό στόχο έχει την επάνοδο στις υψηλές Εθνικές κατηγορίες και για το Ανδρικό Τμήμα! Θυμίζουμε ότι η Γυναικεία ομάδα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και η Ανδρική στην Α’ ΕΣΚΑ.

Δείτε το απολογιστικό video της χρονιάς που πέρασε για τον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ!

Όπως μας πληροφόρησαν στελέχη της Διοίκησης, η ομάδα έχει ήδη μιλήσει με όλους τους παίκτες, έχει συμφωνηθεί ήδη η ανανέωση με πολλούς από αυτούς, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους. Παράλληλα, το προπονητικό ντουέτο Αρβανίτης – Ψυχουντάκης που παραμένουν στην τεχνική ηγεσία και στο συνολικό τεχνικό σχεδιασμό, βλέπει ήδη αθλητές ώστε να επιλέξει την είσοδο στην ομάδα 2-3 ακόμη ποιοτικών αλλά και νεαρών αθλητών.

Παράλληλα, σχεδιάζεται η συνολική αναδιοργάνωση λειτουργίας των τμημάτων Υποδομών Μπάσκετ ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος να δημιουργήσει τη βάση για την στελέχωση της ανδικής του ομάδας από δικά του παιδιά τα επόμενα 2-3 χρόνια. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κάτω από το γενικό τίτλο “SPORTING BASKETBALL DEVELOPMENT” θα ενταχθούν νέα προγράμματα και δραστηριότητες για να εξασφαλιστεί η από μέσα “παραγωγή” ποιοτικών αθλητών με τελικό στόχο πάντα την αυτάρκεια της Ανδρικής Ομάδας, ώστε “ΣΠΟΡΤΙΓΚ να είσαι”!

Ήδη έχουν αρχίσει οι Εγγραφές για το Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp 2017, με Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τζούντο και Bowling!!! Πληροφορίες στο www.sportingbc.gr

Σαν επίλογο μεταφέρουμε την επιμονή των στελεχών της Διοίκησης για την “επίθεση” αξιοπιστίας που έχει αρχίσει από πέρυσι και αναμένεται να γίνει σημαία του Συλλόγου στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Πάνω