Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το νέο στολίδι του Άλσους Βέϊκου!

Το νέο στολίδι του Άλσους Βέϊκου!

Κυρίες και Κύριοι, το Στάδιο Γαλατσίου!!!

Το Στάδιο Γαλατσίου είναι γεγονός! Με ελάχιστες λεπτομέρειες να απομένουν, το νέο στολίδι του Γαλατσίου και κυρίως του Άλσους Βέϊκου είναι έτοιμο για να παραδοθεί προς χρήση τόσο στις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης, όσο και σε όλους τους φιλάθλους της περιοχής.

Οι πληροφορίες μας από τον Δήμο Γαλατσίου λένε ότι ετοιμάζεται κανονισμός λειτουργίας και διάθεσης του Σταδίου Γαλατσίου, ώστε να μπορούν όλοι αθλητές και μη να  το απολαμβάνουν.

Το Galatsisports, παρουσιάζει μια σειρά από φωτογραφίες του νέου στολιδιού, με την ευχή για καλύτερες μέρες για το Ποδόσφαιρο και γενικότερα τον Αθλητισμό του Γαλατσίου.

Και για να δικαιολογίσουμε το χαρακτηρισμό του “γκρινιάρη” που μας έχουν αποδώσει διάφοροι αγαπητοί και μη κύριοι του Γαλατσίου, μήπως περίσσεψε κανα ευρώ και φτιαχτεί και ένα σκέπαστρο σε κομμάτι της κερκίδας για να μη βρέχονται οι θεατές;;;

‘Οπως και νάχει, αξίζουν μπράβο στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή που ξεκίνησε και στη σημερινή που ολοκλήρωσε το project της ανακατασκευής του Γηπέδου Γαλατσίου!!!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω