Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Γεμίζει με νέα ταλέντα ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ!

Γεμίζει με νέα ταλέντα ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ!

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις μεταγραφών ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, κρατώντας σταθερό το πλάνο της περσινής χρονιάς για παίκτες – νέα παιδιά, ταλαντούχα και με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ανταγωνιστικής  ομάδας για επάνοδο στις μεγάλες κατηγορίες.

Τζουμάκας – Πολυχρονόπουλος – Ζαραϊδώνης

Έτσι,  συμφώνησε για δύο χρόνια με τον Γιάννη Πολυχρονόπουλο από ΙΩΝΙΚΟ ΝΦ, guard 25 χρόνων, τον Ηλία Τζουμάκα, 21 χρόνων play maker, που πέρυσι αγωνιζόταν στην ΕΡΜΙΟΝΗ – Γ’ Εθνική, και τον Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη 19 χρόνων play maker, για δύο χρόνια από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Επίσης για δύο χρόνια συμφώνησε και με τον 19χρονο 2μετρο Ανέστη Μιλούση που παίζει σε θέσεις 3,4 από την Ολυμπιαδα Πετραλώνων, και τον guard Νικόλα Σερέπα 19 χρόνων από Εθνικό Ελληνορώσων.

Με δεδομένο ότι ο περσινός βασικός κορμός παρέμεινε στην ομάδα, ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΚ θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ με μια ομάδα καθοδηγούμενη από τους έμπειρους Τάσιο, Παπαγιαννακόπουλο, Καραμπάτο, και τους νεότερους αλλά πολλά υποσχόμενους Βισνιέβσκι, Μπουγιούρη, Καλογήρου, Μανωλίτση, οι οποίοι πλαισιομένοι από τις τελευταίες προσθήκες που είπαμε, θα έχει μέσο όρο ηλικίας αρκετά κάτω από τα 23 χρόνια.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ωραίο μπάσκετ από την ιστορική ομάδα των Πατησιών.

Σχετικά άρθρα

Πάνω