Είστε εδώ
Αρχική > Τέχνες & Πολιτισμός > Όταν η ψυχή και η φαντασία δημιουργούν..!

Όταν η ψυχή και η φαντασία δημιουργούν..!

Το Galatsisports, εγκαινιάζοντας μια νέα ενότητα, την “Κοινωνία – Τέχνες & Πολιτισμός“, παρουσιάζει έναν άνθρωπο της πόλης, που η φαντασία του και το μουσικό του ταλέντο δεν έχουν όρια.

Ο Βασίλης Καπανίκης, γεννημένος στην Αθήνα, με τα πρώτα του βήματα στα Πατήσια, είναι ένας αυτοδίδακτος μουσικός, που πρώτα έκανε κτήμα τη μουσική του και μετά τη σπούδασε.  Ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι αγκαλιά με μια μεταχειρισμένη ηλεκτρική κιθάρα, πολλά ξενύχτια στο μπαλκόνι του στα κάτω Πατήσια, πάρα πολλά βινύλια, και απίστευτες ώρες μουσικής περιπλάνησης. Μια ιστορία, που κάποτε θα σας πούμε ολόκληρη…

Σήμερα κατασκευάζει ο ίδιος κιθάρες, όχι τις συνηθισμένες κιθάρες που όλοι ξέρουμε, αλλά κιθάρες από κουτιά πούρων, τα Cigar Box Guitars (CBG). Aξίζει να γνωρίσετε  το THE BIG PUFF, ένα νεοσύστατο μουσικό συγκρότημα (2016) που αποτελείται από τους: Βασίλη Καπανίκη ( C.B. Κιθάρα & Φωνή),  Αντώνη Αθηναίο(B. Μπάσσο), Δημήτρη Κατσίκη (Τύμπανα) και Λουκά Πανουργιά (Φωνή).

Ο ήχος ασυνήθιστος, πρωτότυπος αλλά και με μία διαφορετική καλλιτεχνική και εικαστική άποψη. Τα παραπάνω στοιχεία δίνουν ένα άλλο ηχόχρωμα στην εκτέλεση των Rock -και όχι μόνον- διασκευών των κομματιών που θα ακούσουμε στο Ζούμπερης ‘’Stelios Café’’( Παραλία Ζούμπερι) την Παρασκευή  21 Ιουλίου  και ώρα 22.00.

Όσοι πιστοί στην μουσική εξερεύνηση και όχι μόνο…προσέλθετε!!!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω