Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Δια χειρών…αφών Φουράκη!!!

Δια χειρών…αφών Φουράκη!!!

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 57-50!

Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών, ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ κέρδισε τον ΚΡΟΝΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με 57-50 και παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας αήττητος μετά από 6 παιχνίδια.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό για τον ΣΠΟΡΤΙΓΚ στο πρώτο ημίχρονο, με κακές αμυντικές επιλογές και άστοχες επιθέσεις. Την ίδια περίοδο τα κορίτσια του ΚΡΟΝΟΥ ήταν καταπληκτικά και κατάφεραν στο ημίχρονο να προηγούνται με 24-33!

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηκινό άλλαξε και ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ κατάφερε να καλύψει τη διαφορά κλείνοντας στο 3ο δεκάλεπτο με +1, με πολύ καλές άμυνες και κρίσιμα ρημπάουντ από τη Στέλλα Φουράκη και  την Νίξινα. Στο 4ο δεκάλεπτο ένα επιθετικό κρεσέντο της Βάσως Φουράκη με συνεχόμενα τρίποντα και καλή αμυντική ομαδική λειτουργία έδωσε τη νίκη στη ομάδα των Πατησίων με το τελικό 57-50!

Οι αδερφές Φουράκη ήταν οι κορυφαίες του αγώνα, με σημαντική βοήθεια από τη Νίξινα και τη συνήθως ύποπτη Ιωαννίδου. Πολύ καλή η Δασκαλοπούλου από τον ΚΡΟΝΟ, που για ένα ημίχρονο έδειχνε ικανός για την έκλπηξη.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Κομιανός – Βελέντζας
Δεκάλεπτα: 11-19, 24-33, 43-42, 57-50
 
ΑΟ Σπόρτιγκ ( Σόφτσης – Διαμαντής) : Τσαφαρά 1 , Παυλοπούλου, Φουράκη Β 16(3), Δανδουλάκη Α, Σαλιάι 4 (1), Ιωαννίδου 9 (1), Δανδουλάκη Μ 1, Νίξινα 11, Καράλη , Φουράκη Στ 15
ΓΣ Κρόνος Αγίου Δημητρίου ( Πρασσά – Νικολαίδου) : Δασκαλοπούλου 21(2), Χόντο, Κωνσταντίνου 5(1), Σιγάλα, Κουλούρη, Πανταζή 8, Γκέρκι 9, Ρούτση, Γασπαράτου 5(1), Ζουρτσάνου 2, Μήτση

Σχετικά άρθρα

Πάνω