Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Α Ν Ο Δ Ο Σ !!! για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Α Ν Ο Δ Ο Σ !!! για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 80-69!

Στο γεμάτο από φιλάθλους κλειστό του Άλσους Βέϊκου, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κέρδισε απόψε την ομάδα του ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ με 80-69 και με 3-0 νίκες πανηγύρισε την άνοδό του στην Α’ ΕΣΚΑ.

Παρά τις ομοβροντίες τριπόντων της ΚΗΣΙΦΙΑΣ και το προβάδισμα που διατήρησε μέχρι σχεδόν και το ημίχρονο, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με ένα μυαλομένο παιχνίδι κατάφερε στο 2ο μέρος να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και με έμπειρες επιλογές των παικτών του να επικρατήσει τελικά και να κατακτήσει τη νίκη.

Κορυφαίοι από το Γαλάτσι οι συνήθως ύποπτοι, Λυμπερόπουλος, Παπαβλασόπουλος, Παπαδόπουλος, Κορκοσούρας, Μπαλαμπάνης, ενώ από την ΚΗΦΙΣΙΑ εντυπωσίασε ο Π. Τριποδάκης και ο Λαμπρόπουλος.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Κάρδαρης, Παπαδόπουλος

Δεκάλεπτα: 18-23, 40-38, 62-57, 80-69.

ΓΑΛΑΤΣΙ (Κουμαράς): Λυμπερόπουλος 10, Τσιούτσιας, Οικονομόπουλος, Μακρής 8, Κορκοσούρας 18 (3), Παπαδόπουλος 19, Γιάννης, Καρούσης, Παπαβλασόπουλος 15 (2), Μπαλαμπάνης 3, Στράγκας 6, Γυφτοκώστας 1.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπιλάλης Ν., Γιαννακάκης): Τριποδάκης Π. 12, Ζιώγας 6 (2), Βογιατζόγλου 3 (1), Μπιλάλης Κ. 3 (1), Μπαζίνης 8, Βαβελίδης, Πολυδώρου 8 (1), Σελίτας 2, Λαμπρόπουλος 15 (3), Πολύζος 8 (2), Τριποδάκης Φ. 4, Τσολακόπουλος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της επιτυχίας του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, δηλαδή τους Αθλητές, Προπονητές και Διοίκηση, και ευχόμαστε το μέλλον να είναι γεμάτο με αντίστοιχες στιγμές!!!

Φωτορεπορτάζ:

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω