Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Ρυθμική Γυμναστική > Τέλος με ρυθμό και χάρη!!!

Τέλος με ρυθμό και χάρη!!!

Η φρεσκάδα ο ενθουσιασμός και τα χαμογέλα των μικρών αθλητριών από τα τμήματα  Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική περίοδο με μια εντυπωσιακή εκδήλωση μπροστά σε πλήθος κ΄γονέων και φίλων, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου.

Η γιορτή κύλησε σαν ένα ταξίδι στην μουσική, με την αρμονία και την χάρη που αναδυόταν  πλούσια από τα μοναδικά προγράμματα των παιδιών των ακαδημιών και των αθλητριών των αγωνιστικών τμημάτων. Παρουσιάστηκαν πρωτότυπες χορογραφίες από τα τμήματα υποδομών και εντυπωσιακά προγράμματα με μπάλες, στεφάνια, κορδέλες, κορύνες και σχοινάκια από τις αθλήτριες αγωνιστικού.

Στο κλείσιμο της γιορτής η ομάδα ανσάμπλ έκλεψε την παράσταση με ένα εξαιρετικό χορευτικό που ετοίμασε η ομάδα ειδικά για την γιορτή. Τα προγράμματα επιμελήθηκαν οι προπονήτριες Λίνα Παπαδαμάκη, Βικτώρια Γώγου, Βασιλική Μανιού, Αντωνία Μπαρκούκη και η Δασκάλα Μπαλέτου Αλεξανδρή Κατερίνα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Δερεδίνης, η Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Μαργαρίτα Μανδηλαρά, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος  και οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι  Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου Χρυσάγη και Έλενα Ζέρβα, οι οποίοι και συμμετείχαν στις απονομές αναμνηστικών, μεταλλίων και διπλωμάτων στις αθλήτριες.

Η Ένωση Γαλατσίου αφού πρόσφερε κεράσματα στα παιδιά, έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο οπού με χαρά θα περιμένει ξανά τις μικρές αθλήτριες στα φυτώρια της στο νέο της πλέον σπίτι στο ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, όπου μεταφέρεται, σε ένα σύγχρονο χώρο που δημιουργήθηκε από κοινού με την Δημοτική αρχή.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω