Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Αγωνιστική Δράση και πάλι…!

Αγωνιστική Δράση και πάλι…!

Μετά τα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, έχουμε αγωνιστική δράση και πάλι από αυτό το ΣαββατοΚύριακο!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:

Με “εντός” έδρας αγώνα συνεχίζει ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ το πρωτάθλημα της Β’ΕΣΚΑ 3ος όμιλος στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ τη ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Απρίλη στις 11:00 με αντίπαλο το ΚΑΛΑΜΑΚΙ για την 27η αγωνιστική μέρα από τις 30 συνολικά. Εκ πρώτης ματιάς το παιχνίδι φαίνεται εύκολα για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη προ-τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ “ταξιδεύει” στο Καλαμάκι τη ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Απρίλη στις 16:30, για να αντιμετωπίσει τη ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ στην 24η από τις συνολικά 26 αγωνιστικές.

ΜΠΑΣΚΕΤ:

Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ του 1ου ομίλου δίνει ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στην έδρα του στο Γαλάτσι – κλειστό Άλσους Βέϊκου, τη ΠΕΜΠΤΗ 27 Απρίλη στις 21:30 με αντίπαλο τον ΚΥΨΕΛΙΑΚΟ!

Ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ είναι σίγουρα στα play-offs, όπου θα διεκδικήσει το 2ο εισιτήριο ανόδου. Υπάρχει όμως και το σενάριο της απ’ ευθείας ανόδου αν στη τελευταία αυτή αγωνιστική ηττηθούν και οι δύο προπορευόμενοί του στη βαθμολογία, ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ. Στη τριπλή ισοβαθμία που τότε θα προκύψει, αν ο  ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κερδίσει το τελευταίο του αυτό παιχνίδι, θα υπερτερεί και θα κατακτήσει την πρώτη θέση και την απ’ ευθείας άνοδο.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες της περιοχής μας τα καλύτερα!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω