Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ”

ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ”

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. Ι. ΠΕΠΠΑ

Μετά από ένα περίπου μήνα, πρώτος ο Πρόεδρος του ΓΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ”  έστειλε τις απαντήσεις και τις θέσεις του στις ερωτήσεις που είχαμε θέσει σε όλους τους προέδρους των Αθλητικών Συλλόγων του Γαλατσίου και όχι μόνο.

Σας τις παραθέτουμε ελπίζοντας, ότι για το καλό της ενημέρωσης όλων των φιλάθλων της περιοχής μας, θα τον μιμηθούν και οι άλλοι συνάδελφοί του.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ

Στοιχεία Προέδρου ΔΣ:

Ονοματεπώνυμο:   ΠΕΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τηλέφωνο:   6977343633

Διεύθυνση Γραφείων Συλλόγου:  ΔΡΥΟΠΙΔΟΣ  26   ΓΑΛΑΤΣΙ

 ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Ο σύλλογος αναπτύσσει  το άθλημα του στίβου στο Γαλάτσι . Συμμετέχει με τους αθλητές-τριες και εκπροσωπεί το Γαλάτσι στα διασυλλογικά και πανελλήνια  πρωταθλήματα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ .

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  1. Ποια είναι η χειρότερη ζημιά που προκλήθηκε στο Σύλλογό σας από τη πανδημία;

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι την αγωνιστική περίοδο 2019-20 οι προπονήσεις και η αγωνιστική δράση σταμάτησαν το Μάρτιο ενώ την περίοδο 2020-21 οι προπονήσεις σταμάτησαν τον Οκτώβριο και για 6 μήνες περίπου αυτό επηρέασε κατά κύριο λόγο το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου.   Στην ουσία εμπόδισε την αγωνιστική πρόοδο των αθλητών-τριών ,την εξέλιξη του αγωνιστικού τμήματος και κάποια παιδιά δεν επανήλθαν στην αγωνιστική δράση και σταμάτησαν τον αθλητισμό  

  1. Σε τι βαθμό έχει ανακάμψει η λειτουργία του Συλλόγου (με τα μέτρα ΕΟΔΥ), σήμερα;

Η λειτουργία του συλλόγου εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την οργάνωση , την προπονητική ομάδα και την ποιότητα του προπονητικού έργου. Η συμμετοχή στις προπονήσεις με τα μέτρα του ΕΟΔΥ ήταν ικανοποιητική σε σχέση με τη προ covid εποχή. 

  1. Σε τι βαθμό έχει ανακάμψει η λειτουργία των Ακαδημιών του Συλλόγου, σήμερα;

Η υποχρεωτική αποχή από τις προπονήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα σε εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που πολλές φορές παρατείνεται επί μακρόν ή ο φόβος επηρεάζουν τη δυναμική των τμημάτων ,αλλά όχι την λειτουργία . Η τάση όμως είναι η επάνοδο στην αθλητική δραστηριότητα που είναι σημαντική για τα παιδιά. 

  1. Ποιοι είναι οι στόχοι των ομάδων σας που συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα;

Οι στόχοι είναι η προετοιμασία και συμμετοχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού αθλητών-τριών του συλλόγου σε διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα της ομοσπονδίας . Η βελτίωση των επιδόσεων και οι διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο .Σε αυτή τη προοπτική η διατήρηση της κατάταξης του συλλόγου στο επίπεδο της αγωνιστικής περιόδου 2021 με την κατάκτηση της 15ης θέση σε σύνολο 52 συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΩΝ στη κατηγορία Κ16 στους διασυλλογικούς αγώνες & η διατήρηση της θέσης στην ετήσια κατάταξη συλλόγων ΣΕΓΑΣ για το έτος 2021 αποτελούν πρωταρχικούς στόχους μας για το έτος 2022. 

  1. Σε τι ποσοστό, ή πως ακριβώς φαντάζεστε τη προώθηση/συμμετοχή αθλητών των Ακαδημιών σας στις «μεγάλες» ομάδες σας;

Στο άθλημα του στίβου αυτό είναι δεδομένο και στόχος είναι μεγαλύτερος αριθμός αθλητών-τριών να παραμείνουν στον αθλητισμό και να εξελιχθούν στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες. 

  1. Έχετε επάρκεια αθλητικών εγκαταστάσεων για τις ανάγκες των ομάδων και των Ακαδημιών σας;

Στόχος του συλλόγου είναι ο εμπλουτισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων με υλικό απαραίτητο για την προπονητική διαδικασία (Εμπόδια, στρώμα άλμα σε ύψος κ. α) .Το αγωνιστικό τμήμα θα ήταν σημαντικό να έχει τη δυνατότητα χρήσης κλειστού χώρου, ώστε να μην επηρεάζεται σημαντικά από τις καιρικές συνθήκες.  

  1. Πόσο «κοντά» βρίσκεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Πολιτεία γενικότερα στο Σύλλογό σας;

Σε σχέση με τη πολιτεία η οικονομική ενίσχυση προς συλλόγους που τηρούν όλες τις προϋποθέσεις ένταξης στο μητρώο αθλητικών φορέων ,που δόθηκε αρχικά για τις επιπτώσεις του covid στη λειτουργία και στη συνέχεια με τη μορφή υποστήριξης μέσω του στοιχήματος  είναι σημαντική βοήθεια. Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση (περιφέρεια, δήμος )είναι ικανοποιητική και από τη πλευρά του ο σύλλογος είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του σε σχέση με την ορθή λειτουργία του βάση του θεσμικού πλαισίου. 

  1. Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά σας στη λειτουργία του Συλλόγου σας σήμερα;

Οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω του covid επηρέασαν την εξέλιξη του τμήματος στίβου και τη δυναμική του. Η απόσβεση των αρνητικών συνεπειών ,η εκκίνηση και η εξέλιξη  είναι αυτή τη στιγμή η σημαντικότερη έγνοια μας.

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω