Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Μια Γαλατσιώτισα στην Εθνική Ομάδα ΑΝΣΑΜΠΛ!

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Μια Γαλατσιώτισα στην Εθνική Ομάδα ΑΝΣΑΜΠΛ!

Η ΕΡΑΤΩ ΘΕΟΣΠΙΤΟΥ της ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Η Εθνική ομάδα του ανσάμπλ, εκτός από τις “Παλίες” Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη και Μιχαέλα Μεταλίδου που είναι οι «πυλώνες» της ομάδας της ρυθμικής, δέχεται το νέο πρόσωπο φέτος τη Γαλατσιώτισα Ερατώ Θεοπίστου που είναι και η πιο μικρή αθλήτρια της.

Η αθλήτρια της Ένωσης Γαλατσίου κατάφερε να ανταπεξέλθει σε ένα μαραθώνιο δρόμο προεπιλογής που ξεκίνησε με την αρχική πρόσκληση της τον προηγούμενο Ιούλιο, και χάρις το πείσμα της και τις ικανότητες της πραγματοποίησε το όνειρο κάθε αθλητή, να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα της χώρας του σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Ενάμισι χρόνο πριν το μεγάλο ραντεβού του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, και αφού έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας με τις χορογραφίες και τα νέα προγράμματα, θα ακολουθήσει ένα στάδιο αγώνων μέσω των οποίων οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν νε επιδιώξουν την ελαχιστοποίηση των λαθών και την απόκτηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ομοιογένειας, που θα φέρει και τον άψογο συγχρονισμό. Έτσι λοιπόν Πάσχα στην Ιταλία θα κάνουν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο του Πέζαρο.

Οι πέντε αθλήτριες, οι οποίες θα πορευτούν αρχικά ως τη Στουτγάρδη υπό τις οδηγίες της Ομοσπονδιακής προπονήτριας Τζένης Παπαδοπούλου με στόχο ένα Ολυμπιακό εισιτήριο είναι:
1. Σταυρούλα Σαμαράansample
Ημερομηνία γέννησης:8 Ιουλίου 1994
Σύλλογος:Διαγόρας Αμπελοκήπων
2. Ελένη Δόικα
Ημερομηνία γέννησης: 15 Νοεμβρίου 1995
Σύλλογος:ΓΟ Κέρκυρας
3. Ζωή Κοντογιάννη
Ημερομηνία γέννησης:19 Σεπτεμβρίου 1997
Σύλλογος:ΔΑΣ Δραπετσώνας
4. Ερατώ Θεοπίστου
Ημερομηνία γέννησης: 4 Οκτωβρίου 1999
Σύλλογος: ΑΕ Γαλατσίου
5. Μιχαέλα Μεταλλίδου
Ημερομηνία γέννησης: 23 Ιανουαρίου 1993
Σύλλογος: Σπάρτακος Θεσσαλονίκης

Σχετικά άρθρα

Πάνω