Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΣΤΙΒΟΣ > Το “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ” στα Τρίκαλα!

Το “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ” στα Τρίκαλα!

Με 10μελή αποστολή συμμετείχε ο Σύλλογος Γ.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ στα Τρίκαλα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Είχε προηγηθεί το αναπτυξιακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Άλσος Νέας Σμύρνης και στο Σχοινιά Μαραθώνα.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση ανώμαλου δρόμου στην Ελλάδα. Η πρώτη διοργάνωση έγινε από τον ΣΕΓΑΣ το 1907. Η απόσταση που διανύουν οι αθλητές είναι από 3 χιλιόμετρα για τα κορίτσια, έως 8 χιλιόμετρα για τις γυναίκες και από 4 χιλιόμετρα για τα αγόρια, μέχρι 10 χιλιόμετρα για τους άντρες.

Η αποστολή αναχώρησε από την πόλη, με ένα από τα πούλμαν του ΣΕΓΑΣ, μαζί με άλλα σωματεία (Πανελλήνιος ΓΣ, Εθνικός ΓΣ, Ανατολή Νέας Ιωνίας, ΑΣ Υδρία, κά) το Σάββατο και έφτασε στην Καλαμπάκα όπου διέμεινε.

Την Κυριακή έλαβε μέρος με 3 αθλήτριες (Δημητροπούλου Μ. ,Πορικού Σ. ,Στράτα Κ.) στον αγώνα των 3 km και με 4 αθλητές (Βεργωτής Α., Τσιόβουλος Αχ., Αποστόλου
Α.,Μιχαλάκης Κ )στον αγώνα 4km στην κατηγορία Κ16, ηλικίες 14 – 15 ετών, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, στη θέση Μουριές στην Πηγή Τρικάλων.

Στην κατηγορία 14 – 15 ετών, που μετείχε ο Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ, βαθμολογήθηκε αφού τερμάτισαν τουλάχιστον 3 αθλητές -τριες του. Στο ΟΜΑΔΙΚΟ Κ-16 Αγοριών πήρε τη 7η θέση, και στο ΟΜΑΔΙΚΟ Κ-16 Κοριτσίων τη 15η θέση. Συμμετείχαν 120 σύλλογοι περίπου από όλη την Ελλάδα.

Πρωταθλητής σύλλογος αναδείχτηκε στους άντρες ο Α Ο Τρίτων Χαλκίδας και στις γυναίκες ο Πανελλήνιος Γ. Σ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Γ. Σ. Γαλατσίου, όχι μόνο για τον αγώνα αλλά και για την καθημερινή τους προσπάθεια τόσο στις προπονήσεις όσο και στο σχολείο. Συγχαρητήρια επίσης στην προπονητική ομάδα και τους γονείς για τη στήριξη των παιδιών και την άριστη συνεργασία με το σύλλογο.

Σχετικά άρθρα

Πάνω