Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Κάποιος…υπεύθυνος τριγύρω???

Κάποιος…υπεύθυνος τριγύρω???

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ?

Μια βόλτα στα ανοικτά γήπεδα του Αλσους Βέικου και μια καταγγελία από τους γονείς μικρών αθλητών του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, φέρνουν και πάλι στην επικαιρότητα την αναπάντητη ερώτηση χρόνων τώρα:

Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος τριγύρω???

anoikto1
Το ταμπλώ χωρίς στεφάνι…

Η δική μας Ματιά: Πλήρη εγκατάληψη των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ,  όπου εκτός των άλλων γίνονται και επίσημα παιχνίδια μπάσκετ. Χωρίς στεφάνι το ένα ταμπλώ, σε κατάρευση τα άλλα δύο ταμπλώ, ένα αντέχει ακόμα με αλυσιδένιο δίκτυ. Το κόστος ενός καινούργιου Πλήρες Ταμπλό Μπάσκετ Ολυμπιακού Τύπου είναι 500€. (μετά από πρόχειρη έρευνα στο ιντερνέτ)

wc_kyl
Είσοδος “αρωματισμένης” τουαλέτας και…φυστίκια!!!

Τουαλέτες μόνιμα ανοικτές, δίπλα στο κυλικείο στην είσοδο του γηπέδου ποδοσφαίρου. Πας για καφεδάκι και υποχρεωτικά εισπνέεις και τις απαραίτητες μυρωδιές των ούρων από τις τουαλέτες. Και το κυλικείο είναι κατάστημα “υγειονομικού ενδιαφέροντος”.

Φαίνεται ότι στο δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν έχουν ακούσει ούτε για μηχανισμούς αυτόματης επαναφοράς σε πόρτες τουαλέτας.

Και δεν τα λέμε μόνο εμείς. Προφανώς τα βλέπουν και όλοι οι επισκέπτες του Άλσους.

programkleisto
Χειρόγραφο Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα του …2015!!!

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Λάβαμε από γονέα αθλητή του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καταγγελία γονέων σχετικά με την εγκατάληψη των ανοικτών γηπέδων, τη μεροληπτική χρήση του κλειστού Γηπέδου από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, καθώς και την ανυπαρξία σοβαρής συντήρησης των υποδομών που όλοι μας έχουμε πληρώσει. Και βέβαια την απαίτηση όλων για ένα νέο κλειστό στο Γαλάτσι. Η καταγγελία όπως μας στάλθηκε…σε δύο φωτογραφίες.

Πατείστε για μεγένθυνση.

 

kataggelia_p1kataggelia_p2

 

 

 

 

Το GALATSISPORTS θα παρακολουθεί από κοντά το θέμα, και θα σας ενημερώσει για κάθε νεότερο.

 

Σχετικά άρθρα

Comments are closed.

Πάνω