Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ: Στο Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μέχρι τον IANΟΥΑΡΙΟ 2020!

ΠΑΛΑΙ: Στο Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μέχρι τον IANΟΥΑΡΙΟ 2020!

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ για ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Με την υπ’αριθμό 503/21/9/2016  συνεδρίαση του,  το Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ  αποφάσισε να παραχωρήσει στο Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου έως τον Ιανουάριο του 2020, επεκτείνοντας τη τρέχουσα εξάμηνη σύμβαση κατά τρία χρόνια από τη λήξη της.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΑΛΑ ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στον Δήμο Γαλατσίου εκτός από την κύρια αίθουσα παραχωρούνται και οι περιβάλλοντες υπαίθριοι χώροι, καθώς και το νότιο βοηθητικό γήπεδο, δίνοντας τη δυνατότητα για παράλληλες προπονήσεις ή εκδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γ. Μαρκόπουλος, δήλωσε: “Τώρα μπορούμε επιτέλους να κάνουμε όχι μόνο μια επιτυχημένη καθημερινή διαχείριση, αλλά και έναν σοβαρό μεσομακροπρόθεσμο σχεδιασμό για την αξιοποίησή του. Τώρα μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε το ΠΑΛΑΙ έναν χώρο αθλητισμού και πολιτισμού, πρώτα απ’ όλα για τις Γαλατσιώτισσες και τους Γαλατσιώτες. Να το χαρούν τα παιδιά μας, τα σωματεία μας, όλοι οι συμπολίτες μας. Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία. Οφείλεται στην προσπάθεια πολλών ανθρώπων, με κοινό στόχο την προάσπιση του αθλητισμού και του πολιτισμού στην πόλη μας. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Γεώργιο Τερζάκη, την Αντιπεριφερειάρχη κα. Ερμίνα Κυπριανίδου και τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση για την ουσιαστική υποστήριξή τους. Και βέβαια, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου στο Δήμο για την τόσο αποτελεσματική δουλειά τους.”

Μένει να δούμε την οργάνωση της διαχείρισης της Ολυμπιακής Εγκατάστασης από το Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ώστε να βρούν στέγη όλοι οι Αθλητές και Αθλήτριες των Αθλητικών σωματείων της περιοχής μας.

Πολλά μπράβο και καλή και δίκαιη συνέχεια!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω